2011.07.14 01:17 (prieš 15 m.)
Sveikos, mamytes
grizau sekmadieni is atostogu prie juros, o prirasyta cia
vis bandziau prisivyt skaitydama, bet ziuriu, kad sansu daug nera
del svorio - as esu priaugus kokius 6 kg ir visiskai nepergyvenu. manau, virs 20 priaugtu kg jau yra bedele, bet ir tai priklauso nuo moters sudejimo ir genetikos. todel, nors ir stengiuosi isvengti tokio likimo, tikrai negaliu pasakyt, kad tai apsileidimas
stengiuosi aktyviau sportuoti, plaukioti, kad tik pazabot ta svori. nors valgau tiek kiek valgiau visada, o svoris visvien auga, bet siaip visada rinkdavausi daugiau sporto, o ne pradedavau dietintis
ir dabar realiai valgau, ka noriu
jauciuosi tikrai gerai, man labai patinka mano pilvukas
pilvukas mano jau pakankamai didelis, krypuoju ir as kaip pingvinas, bet man taip grazu, kad sakes
koju nagu nebepasiekiu, uztat turiu dingsti dazniau pasidaryt pedikiura kur nors
del plaukeliu salinimo - vasku usiukus man pasalina kirpykloj, o visa kita skutu
nors intymioj vietelej paberia, bet neatradau sau tinkamo depiliacinio kremo, pati vasku nemoku, nesigauna niekaip, o su epiliatorium man skauda
tiesa, esu is tu, kurios salina plaukelius ir nuo ranku
net nezinau, kodel pradejau, nebuvau baisingai plaukuota, o ir plaukeliai sviesus buvo, bet tiesiog negaliu pakest tu gyvaplaukiu
jei galeciau, panaikinciau visus, isskyrus blakstienas, antakius ir plaukus ant galvos
daikteliu vaikiukui dar ir nepirkom. kazkaip vis dar nedristu
bet siaip tai planuoju nuo rugpjucio imtis svarbiausiu pirkiniu
ir jau nekantrauju pradet