graskiux parašė:
Linų sėmenų aliejus labai rekomenduojamas kūdikiams. Ir aš buvau nusipirkusi, bet taip ir nesunaudojau, mamai atidaviau. Labai jau savotiškasskonis jo. Arbatyčių ir aš neduodu, ir vandenuko pas mane ji nelabai geria. Aš ir pati labai mažai skysčių vartoju ir per nėštumą neišgerdavau, kiek rekomenduoja. Na man jų nereikia. Ir mažei gal nereikia?Į daržovienę tai pilu aliejaus pusę arbatinio šaukštelio, tik skysčio labai mažai pilu, tiršta ji pas mane gaunasi..
ir alyvuogiu aliejus turi skoni, man nuo jo tai kosyte tik paskaneja, pries trindama ja blenderiu,dar ipilu gera sauksta vandenuko kuriame vire darzoves,tai gainasi konsistencija kaip tyreles
juska2
tai jus kai vyresni tai gal ir reiktu, mes kazkaip tai dar negalvojam. bet stotis irgi megstam. O va per baltijos TV sestadieniais berods eina laidele kazkaip padekim augti ar panasiai , netycia kaip tik ziurejau apie pirmus batukus. Bet neuzfiksavau visko, Tik atsimenu kai kalbejo ortopede kad ir namie geriau butu tam skirtas ar basutes ar spec tapkutes su kietesniu paduku ir tais privalomais islenkimais. Nes dabar rinkoj tai tu meskuciu zuikuciu graziu pasiulos daug, bet jos nesveika