gitali777 parašė:
man nieko jokiu zenklu pirmadieni pas gyditoja ziures ka daryti toliau. as manau kad reikia pabandyt karsta vonia ir myliuka![]()
reiks ir man pabandyt ryt vonioj paguleti bet pries tai pavaiksciosiu,m
gitali777 parašė:
man nieko jokiu zenklu pirmadieni pas gyditoja ziures ka daryti toliau. as manau kad reikia pabandyt karsta vonia ir myliuka![]()
reiks ir man pabandyt ryt vonioj paguleti bet pries tai pavaiksciosiu,m
MONIKAMARIJA parašė:
tai gydytoja ar akusere padaro gimdos kaklelio valyma apsuka kelis kartus nemaloni procedura, bet pagreitina gimdyma ,bet cia daro jei negimsta mazylis laiku, man tai dare..laukiu dabar rezultatu, ir sake tada karstoje vonioje paguleti pavaikscioti,m bet ne viena du metrus.m
vaiksiosiu ir as, dziauksmas mano augintiniui bus tik kad pareiciau namo nes vienai nelabai norisi vaiksiotti o mano vyras rytoi i leeds isvaziuoja grys tik nakties metu....
vyras nelabai uzsiema vedziojimu sunio isveda tam kad atliktu reikalus bet ne daugiau. cia sale manes parkas nemazas yra tai reiks rata apeiti aplink upe
gal pades
kazkodel nujauciu kad tau pirmai mergyt prasides viskas
gitali777 parašė:
vaiksiosiu ir as, dziauksmas mano augintiniui bus tik kad pareiciau namo nes vienai nelabai norisi vaiksiotti o mano vyras rytoi i leeds isvaziuoja grys tik nakties metu....vyras nelabai uzsiema vedziojimu sunio isveda tam kad atliktu reikalus bet ne daugiau. cia sale manes parkas nemazas yra tai reiks rata apeiti aplink upe
gal pades
kazkodel nujauciu kad tau pirmai mergyt prasides viskas
![]()
na nezinau,man atvirksciai kad tau sako tyla pries audra
na ziuresim
kaip cia bus,bet tokie maudimai pilvo nugaros lyg per moteru dieneles, idomiai.m
sveikos matau yra dar nemieganciu o mane jau nervas ima keikiu susirietus aisku keikiau vakar ,negalejau net nieko daryti antiek sukilo rugstys kad net begau 2 kartus vemti niekas netiko net arbata,tai vyras nakti 3val kele ir vaziavo nupirkti gaviskono nes jau net reny nepadejo tai tik sendie truputi geriau,sakau visa nestuma viskas buvo gerai tai dabar i gala rugstys es
sweately parašė:
manau ligoninei gali paklausti is tikuju tai nei as pati nezinau, nors londone gyvenubet seip kiekvienam gydesniam mieste kur yra vedamas gyventoju registras turetu daryti visur tuos metrikus
![]()
As siandien 6 ryto atsikeliau prasilunatikavau, buvo skausmai uzeja kad nieko nei daryti nebesinorejo, is pizamos visa diena neislipu na pas mane tu judesiuku tai ohoho kiek daug yra, na gal biski diena ramesnis, bet is esmes aktyvu vaikeli turesimkas liecia del rubu ir pas mane nekoks pasirinkimas, o dabar kai atsalo visai, dar striukes uztrauktukas isplyso tai i lauka dabar salta net iseit o ka daryt reik kai dar labiau atsals...
aiskutis,reikes pasidometi situo dalyku.gal drauges dar paklausiu,nes jinai cia gyvena apie 8 metelius
pas mane ir lelia yra aktyvi kaip reikiant.paskutiniu metu,net naktimis nebeduoda miegot ramiai... as tai striuke atsiveziau is lt,netureciau susalti
jau laukiu,kol pagimdysiu ir rubu tokio deficito nebejausiu
salele2 parašė:
sveikos matau yra dar nemieganciu o mane jau nervas ima keikiu susirietus aisku keikiau vakar ,negalejau net nieko daryti antiek sukilo rugstys kad net begau 2 kartus vemti niekas netiko net arbata,tai vyras nakti 3val kele ir vaziavo nupirkti gaviskono nes jau net reny nepadejo tai tik sendie truputi geriau,sakau visa nestuma viskas buvo gerai tai dabar i gala rugstys es
o mes praktiskai vienu metu irgi turetume gimdyt, ziuresim kuri pirma issilukstensim
man irgi buna kad rukstis sukyla, bet nei kart nevemiau, rukstis sake gydytoja kyla nes dar vaikelis nenusileides zemyn kiek reikia, o visgi auga ir skrandi spaudzia, tai man bent jau taip paaiskino
coliuke24 parašė:
aiskutis,reikes pasidometi situo dalyku.gal drauges dar paklausiu,nes jinai cia gyvena apie 8 metelius![]()
pas mane ir lelia yra aktyvi kaip reikiant.paskutiniu metu,net naktimis nebeduoda miegot ramiai... as tai striuke atsiveziau is lt,netureciau susaltijau laukiu,kol pagimdysiu ir rubu tokio deficito nebejausiu
![]()
tau gerai man tai praktiskai dar visas menesis jai anksciau nepasibels, nors labai noreciau anksciau :))
MONIKAMARIJA parašė:
bet tai nepraeina ir perdaug nestipreja tas skausmas kaip per menesines ir nugara skauda..ziuresim kaip bus toliau
manau,kad tuoj dar viena mamyte isbyres
17 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai