judiberta parašė:
Besta, jus jau einat i lauka?
ne, dar nebuvom
judiberta parašė:
Besta, jus jau einat i lauka?
ne, dar nebuvom
sveikos mergaites , kaip laikotes ?
idomiai su tais judesiukais. kai as 10 savaite sakiau kad jau man viduje gerokai jauciasi vyrpejimas visi juokesi. bet per exo tai tikrai jauciau tuos judesiukus ( labai jau nepatiko maziukui tas exo ) paskeu as supratau kad kogero tai gymdele tempesi ir gleivine kietejo. jausmas buvo toks tarsi kaskas pirstu pilve vedzioja ratais .. na o 16 savaiciu as tikrai jau pridejus ranka jauciau kaip ten pajuda maziukas ir buvo vakarais i delna stuksenes gerokai stipriau po keleta kartu is eiles. irgi nelabai kas tikejo tai ir per daug nesiaiskinau niekam . na o 17 savaite man jau vakarais pradejo zaisti ir dienom karts nuo karto jutau ypac kai pradedavau valgyti. na o nuo 18 sav as jauciu patoviai viena diena stipriau kita - maziau bet jauciasi kaip ten krapsto man
tiesa tai ir ne pirmas nestumas. o tas irgi lemia ..
kaip jum valentinadienis praejo ?
dantuku as iki siol nesu tikrinusi nors siuntimas jau 2 menesiai laukia savo eiles.. vis neprisiruosiu . as nesenai teises isilaikiau tai tas kalnas nuo peciu nukrito , jau atsigavau ir dabar bus galima dantim uzsiimti nuo kovo men. mat irgi skilute turiu ir dar viena dantuka reiketu apmauti. ujuj kaip nesinori ten eit.
goldee parašė:
nu nera ankstoka viskas norma tai aisku nereik noret kad jau ranka uzdejus jaust juk silpni spyrei yra as ranka uzdejus ir nevidasa pajauciu o anksciau taj aplamai net neverta budavo det ranka kad ispirtu nes nesijausdavo![]()
stai pasirodo ir turime dvynukus nesiojansia mamyte )) mano mociute turejo dvinukus. per ta pirmaji skana aisku mane kaskiek nuramino kad ten 1 o ne du.. bet is kitos puses kai pagalvoji kad reikes dar karta kenteti visas tas toksikozes biskeli baisoka darosi ( as noreicau 2 vaiku ) nors ir ramina kad nebutinai per 2 nestuma turi buti tokia pat savijauta. nezinau net kas geriau iskarto dvinukai arba pametinukai kaip kad buna.. cia bent jau isnesioti ramiai galesi
o kai esi nescia ir dar maziuka reikia priziureti oj sunku man butu buve , jauciu iasproteciau.. as tim sia savaite sau maista pati sugebejauparuost iki tol i virtuve eiti man buvo tragedija
m.vitalija parašė:
Labuka, norejau pasiteirauti ar reikia uzsirasyti i tuos kursus, ar grupes jau sudarytos? kokie ispudziai?
Jau baigesi, vakar buvo paskutine paskaita, man asmeniskai patiko ir buvo naudinga, tik vakar nusivylem, nes tema buvo parasyta tvarkarastyje: psichologinis pasiruosimas gimdymui, o kalbejo apie depresija bendrai ir kazkiek apeme pogimdyvine depresija. I kursus registravausi telefonu. Minejo, kad ateity vel bus rengiami, per psichologines paskaitas bus jau paliestos kitos temos ir pakankamai idomios, skirtos jau auginancioms vaikus, tai manau galesim dalyvauti, del datos, tai teks stebeti tinklapio naujienas, nes jie patys dar nieko tiksliai negalejo pasakyti.
labuka judam krutam ir tiek kaip pati?na kazkaip keista kad 16sav jautie jau judesiukus ranka uzdejus as su dvyniais ir tj tik kokioj 21sav tepradejau jausti kad spiria i ranka gal taip tau ten kas judejo tvarkes nes vaikas 16 sav dar lb mazas ir neturi tiek jegu spirt kad per pilva jaustusi rankai
na sunku tiek pametinukus tiek dvinukus augint
gandraliskes parašė:
Jau baigesi, vakar buvo paskutine paskaita, man asmeniskai patiko ir buvo naudinga, tik vakar nusivylem, nes tema buvo parasyta tvarkarastyje: psichologinis pasiruosimas gimdymui, o kalbejo apie depresija bendrai ir kazkiek apeme pogimdyvine depresija. I kursus registravausi telefonu. Minejo, kad ateity vel bus rengiami, per psichologines paskaitas bus jau paliestos kitos temos ir pakankamai idomios, skirtos jau auginancioms vaikus, tai manau galesim dalyvauti, del datos, tai teks stebeti tinklapio naujienas, nes jie patys dar nieko tiksliai negalejo pasakyti.
Gaila, na nieko.. Prasiversim kaip nors;)
m.vitalija parašė:
Gaila, na nieko.. Prasiversim kaip nors;)
manau informacijos yra daug tikreikia paskaitineti pasidometi
goldee parašė:
labuka judam krutam ir tiek kaip pati?na kazkaip keista kad 16sav jautie jau judesiukus ranka uzdejus as su dvyniais ir tj tik kokioj 21sav tepradejau jausti kad spiria i ranka gal taip tau ten kas judejo tvarkes nes vaikas 16 sav dar lb mazas ir neturi tiek jegu spirt kad per pilva jaustusi rankaina sunku tiek pametinukus tiek dvinukus augint
![]()
gal ir taip , kas ten zino. buvo ir kitu moteru kur labai anksti jaute judesiukus as net domejausi ir internete ir pagal foruma o ir daktarai manimi buvo linke tiketi . o be to as 5 kg numetusi buvau nes nieko nevalgiau beveik gal sakau del to taip
pati neblogau laikausi tiesa dar pajauciu sioki toki diskomforta su tais pykinimais naktim bet jau sia savaite kaip niekad kokis 3 kart sau pietus pasidariau , o cia tai jau didele pazanga i prieki. nu ir pilvukas pradejo augti stipriau. niotaikos pagerejo man . tiesa tie judesiukai patys pirmieji man pradejo jaustis ypac po valgio , staigei uzvalgai ka nors ir pradedavo nerimauti pilve )) as nezinau ar su dvinukais turetu jaustis labiau , juk jie labai mazi , mazesni negu kad kur po viena vaikuti buna , ar as klystu ?
paziurejau i savo dienorasti i 16 savaites irasus ir tikrai as nesuklydau - buvo mano pirmeji 3 aiskus ryskus judesiukai vakare
as jau jauciau kuriam sone jis guli (baktelejo i kairiji sona ) na zinok cia tikrai nesupajniojamas su nieko jausmas . o be to vaikelio ilgis tuo metu sieke apie 10-11 cm o svoris 100 gr tai manau pilnai gali jaustis pilve prie svorio kuris per pora menesiu net nepasikeite pas mane . va ryt eisiu svertis paziureime kiek priaugom nes 2 paskutinius apsilankymus pas gine jis laikesi vietoje kaskaip
orkaite parašė:
paziurejau i savo dienorasti i 16 savaites irasus ir tikrai as nesuklydau - buvo mano pirmeji 3 aiskus ryskus judesiukai vakareas jau jauciau kuriam sone jis guli (baktelejo i kairiji sona ) na zinok cia tikrai nesupajniojamas su nieko jausmas . o be to vaikelio ilgis tuo metu sieke apie 10-11 cm o svoris 100 gr tai manau pilnai gali jaustis pilve prie svorio kuris per pora menesiu net nepasikeite pas mane . va ryt eisiu svertis paziureime kiek priaugom nes 2 paskutinius apsilankymus pas gine jis laikesi vietoje kaskaip
As jau vakar pajutau gerus krestelejimus ir 2 spyrius i sona nors iki 16 sav dar 2 d.
pagaliau pasirode kad tikrai gyvas maziukas
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai