stafuke parašė:
geraia pamirsau parasyti laukiames 100%
![]()
![]()
sveikinu ir as suzinojus lyti, isivaizduoju kaip gerai dabar jautiesi
nes man ryoj paskirtas echo ir labai nekantrauju suzinoti kas pas mane gyvne pilvelyje...
stafuke parašė:
geraia pamirsau parasyti laukiames 100%
![]()
![]()
sveikinu ir as suzinojus lyti, isivaizduoju kaip gerai dabar jautiesi
nes man ryoj paskirtas echo ir labai nekantrauju suzinoti kas pas mane gyvne pilvelyje...
sheepsenele parašė:
na mano pazystama pagimde mergaite pries menesi, bet 70% sake kad berniukas...
Visokių dalykų pasitaiko
aklai tikėti manau nereikia, nebent jau 100 procentų užtikrintai pasako kas
hamburg parašė:
Visokių dalykų pasitaikoaklai tikėti manau nereikia, nebent jau 100 procentų užtikrintai pasako kas
![]()
wa wa =]
Westa parašė:
na mes is masaziuku...2 diena jau buwom, wakar taip rekiancio wajko nesu macius dar..tai sian tetis waziawo, nes mamytei nerwai nelaikotai sako bewejk nerieke..ar del to, kad tetis salia buwo, ar del to, kad 2 kart
tai pasakiau, ryttu ir warysi (wyrui) =]
Aš su pirmuoju irgi į masažus vaikščiodavau, iš pradžių rėkdavo, kol priprato, bet ir šiaip jam nepatikdavo tie tampymai, manua kad čia nieko tokio kad verkia,vaikiukui nauja aplinka, nepažįstami žmonės ir dar kažką su juo daro, o kaip kitaip reaguosi...o kur einat i masažus?
hamburg parašė:
Aš su pirmuoju irgi į masažus vaikščiodavau, iš pradžių rėkdavo, kol priprato, bet ir šiaip jam nepatikdavo tie tampymai, manua kad čia nieko tokio kad verkia,vaikiukui nauja aplinka, nepažįstami žmonės ir dar kažką su juo daro, o kaip kitaip reaguosi...o kur einat i masažus?
i Nefrida i nemokamus =] kolkas. weliau mokami..pas mus pasake silpna nugaryte ir wiena rankyte..tai masaziukai gerai..
Westa parašė:
i Nefrida i nemokamus =] kolkas. weliau mokami..pas mus pasake silpna nugaryte ir wiena rankyte..tai masaziukai gerai..
Aš ir sutinku kad gerai
mano vaikui labai padėjo..
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai