RUTELE83 parašė:
mano daruge gyvena tam name,daznai pas juos bunam zinau,kad tokia Vita gyvena antram aukste ir turi gimdyti rugpjuti:))))
esu macius ne karta ir kazkaip siandien pamaniau,gal tai tu ,nedaug jau tu Vitu yra,vardas retokas
RUTELE83 parašė:
mano daruge gyvena tam name,daznai pas juos bunam zinau,kad tokia Vita gyvena antram aukste ir turi gimdyti rugpjuti:))))
esu macius ne karta ir kazkaip siandien pamaniau,gal tai tu ,nedaug jau tu Vitu yra,vardas retokas
Sveikos mamytės, aš ir jau čia retai užsuku, na bet perskaitau viską tik parašyt kitą kart patingiu.
Ačiū Jūra_Klaipėda už komplimentus
Aš tai šiuo metu užsiėmusi mat prasidėjo sesija universitete, tai dabar lakstau, o mūsų Pijukas keliauninkas, tai mama, tai brolis mažasis pavežioja po laukelį
na bet nebedaug, ši savaitė įtempta po to laisviau bus
Visoms mamytėms linkiu kuo greičiau sveikti
Odeta.B parašė:
Sveikos mamytės, aš ir jau čia retai užsuku, na bet perskaitau viską tik parašyt kitą kart patingiu.
Ačiū Jūra_Klaipėda už komplimentus![]()
Aš tai šiuo metu užsiėmusi mat prasidėjo sesija universitete, tai dabar lakstau, o mūsų Pijukas keliauninkas, tai mama, tai brolis mažasis pavežioja po laukelį
na bet nebedaug, ši savaitė įtempta po to laisviau bus
![]()
Visoms mamytėms linkiu kuo greičiau sveikti
![]()
Sekmes moksluose ir aukit sveiki
smike parašė:
su mielu noru buciau pagimdzius![]()
snd buvom pas daktariuka, leido nesioti iki pirmadienio, o poto jau vsio keliausim i ligonine jei negimdysim dar, tikiuosi nereiks laukt to pirmad, mazytukas pats paisrodys, turi dar visa savaitele, gali issirinkti diena, o jei neissirinks tai pyksimes
![]()
![]()
Tai tu pas mus taip gaunasi paskutine likai? Na laukiam laukiam ziniu
hamburg parašė:
o kiek jums dabar amziaus? ziuriu dar uzsidejus kad 38 savjau gali keisti
![]()
Aš tyčia laikau turėjusį būti amžių, nes taip lengviau sekti raidą
Kaip besilaikote mamytės?
Aš čia retai užsuku. Gal susikurkime savo grupę facebooke?
kas už?
Ten patogiau šnekėtis
nuotraukas komentuoti ir pan.
RUTELE83 parašė:
Labas rytas mamytes,saule sviecia,oras gerasGalvoju,gal prie juros nuvaziuot,savijauta lyg jau nebloga
Kaip miegasi jums?Man kai naktis ateina,tai kazkoks kosmaras,blaskausi ,sukinejus
Nakti labaiau pavargstu ,nei diena
![]()
Aš ir kai laukiausi, tai kažkaip sunkiai su tuo miegu
vis košmarai visokie. Jei bus šilta tikrai reiks su vyru prie jūros nulėkti, nors dar baimisuosi, kad mažiui vėjas nebūtų per didelis
-Aqua- parašė:
Aš ir kai laukiausi, tai kažkaip sunkiai su tuo mieguvis košmarai visokie. Jei bus šilta tikrai reiks su vyru prie jūros nulėkti, nors dar baimisuosi, kad mažiui vėjas nebūtų per didelis
Labukas, o kaip sekesi isikurti naujame mieste, ar jau apsipratai klaipedoje?
RUTELE83 parašė:
Labas rytas mamytes,saule sviecia,oras gerasGalvoju,gal prie juros nuvaziuot,savijauta lyg jau nebloga
Kaip miegasi jums?Man kai naktis ateina,tai kazkoks kosmaras,blaskausi ,sukinejus
Nakti labaiau pavargstu ,nei diena
![]()
nu matai koks tas mazas pasaulis
tavo drauge vilma ar giedre? kadanors reiks susilekt po visu remontu kavos
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai