neringa1985 parašė:
oi ir as saviskius nesugaugaumes apsirgome su danieliuku keles dienas ligonineja pragulejome atrodo buvo geriau isleido i namus ir vel pradejome viduriuoti vemt…
mažučiai
svekt greičiau, o tai čia nuo ko tokios bėdos?
neringa1985 parašė:
oi ir as saviskius nesugaugaumes apsirgome su danieliuku keles dienas ligonineja pragulejome atrodo buvo geriau isleido i namus ir vel pradejome viduriuoti vemt…
mažučiai
svekt greičiau, o tai čia nuo ko tokios bėdos?
Editaa2 parašė:
mažučiaisvekt greičiau, o tai čia nuo ko tokios bėdos?
![]()
nora viusiukas mus uzpuole
Juste11 parašė:
turiu toki klausimeli, mano vaikuciai neperseniausiai pradejo sukineti galva kol migdau ir kai miega retsykiais pasitaiko kas cia galetu buti? ar ner ko jaudintis?
ta prasme kol miega pasitaiko, kad galva sukinėja?
jolivalu parašė:
ta prasme kol miega pasitaiko, kad galva sukinėja?
ir kol migdau ir kai miega sukineja bet nevisada, vos ne taip kad sako nene istisai
Juste11 parašė:
ir kol migdau ir kai miega sukineja bet nevisada, vos ne taip kad sako nene istisai
na man tai čia atrodo normalu... naujagimį tai kaip paguldysi taipir išmiegos, o čia matau jau neužilgo 7mėn, tai nematau nko blogo... kuo toliau gi dar labiau muistysis
jolivalu parašė:
na man tai čia atrodo normalu... naujagimį tai kaip paguldysi taipir išmiegos, o čia matau jau neužilgo 7mėn, tai nematau nko blogo... kuo toliau gi dar labiau muis…
manai normalu? nes prisiskaiciau visokiu nesamoniu tai jau baisu darosi
Juste11 parašė:
manai normalu? nes prisiskaiciau visokiu nesamoniu tai jau baisu darosi
tai pala, vaikas galvos sukinėt negali? mažiau tada nesamonių skaityk... tai kas glai būt čia negerai? ko prisikaitei? na jei purto galvą tai manau kitas klausimas
Juste11 parašė:
turiu toki klausimeli, mano vaikuciai neperseniausiai pradejo sukineti galva kol migdau ir kai miega retsykiais pasitaiko kas cia galetu buti? ar ner ko jaudintis?
Sveikos, mano mazes turejo sia beda, tai vienas is Rachito pozymiu. Pries uzmiegant tiesiog trina galva i pagalve, jei taip, tai reiktu su daktaru del vitamino d sneketi. Mes visdar geriam po 4-5 lasus.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai