Inga 24 parašė:
na kai iki miestelio 10 km kazin ar pavaiksciotum ;)
kita kalba tada, bet man nereik
, bet kas turi teises, tai vo koks privalumas
Inga 24 parašė:
na kai iki miestelio 10 km kazin ar pavaiksciotum ;)
kita kalba tada, bet man nereik
, bet kas turi teises, tai vo koks privalumas
As tai siaip nemegeja vairuot, tad retai prie vairo sedziu. Paskutini kart si sestadieni vairavau. Is sveciu vaziavom, gerai, kad netoli, nes su pilvu nepatogu kazkaip...o mano pilvelis man atrodo didelis, bet zmones sako, kad gan mazas palyginus, koks pas kitas buna likus menesiukui. Aisku dar ir nuo to ka apsirengus esu priklauso, kokio dydzio kitiem atrodo
Va koks maniskis 
Inga 24 parašė:
iki kurio laiko sedot uz vairo?![]()
iki 38 sav. su pirmu diena prieš gimdymą važiavau į miestą
dabar kol kas vis dar vairuoju...sulaiko nebent prastas oras
Inga 24 parašė:
iki kurio laiko sedot uz vairo?![]()
As sedu kasdien, nes dukrele reikia i darza vezti ir net planuoju pati vairuoti gimdyti
aisku, jei stiprus saremiai bus, tada kviesiu greitaja, nes mes uz miesto gyvename ir cia kitu variantu kaip pvz taxi, neturime...
niu sveikutes siandien buvau echo darytis ir va jau sitaip mielai viskas buvo vos is laimes nepradejau verkti vaikelis rode kaip vandenis gere
kaip nyksti ciulpe
kaip rankytem kojytem mosikavo
o ir nustate svori sake jau sveriame 2 kg 900 g
o as pergyvenau kad gims mazesnio svorio po jus tik paziurekit vaikelis dar ir koks dickis
As taip noriu pasimegauti karsta vonia ir atsipalaiduot
negaliu kokia siandien sunki diena. Sukausi virtuvej nuo ryto(pagal visu norus gaminau ) o dar ir dukra neklauso jau ir bausmes kedej atsedejo ir neleidau klausyt dainu ir nieko
jau ant ribos ji gaus i subine. Sokineja ant lovos rekia ant manes nesuprantu kas jai cia
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai