Chantra parašė:
Sveikoskovo 8 pagimdžiau sūnelį
Gimdymas nebuvo iš lengvųjų. Sąrėmius ištvėriau labai lengvai, ypač vonia padėjo. Bet užstrigau ties pačiu išstūmimu, galvytė n…
Sveikinimai, gavus tokia puikia dovanele
geriau nei geles
Chantra parašė:
Gimdymas nebuvo iš lengvųjų. Sąrėmius ištvėriau labai lengvai, ypač vonia padėjo. Bet užstrigau ties pačiu išstūmimu, galvytė n…
Sveikinimai, gavus tokia puikia dovanele
geriau nei geles
Sigita85 parašė:
niekaip nesuprantu, ka jos sau mano, kokia teise turi saukti, lai dirba savo darba o ne sukauja ant nestukiu.
Vat vat matai ka reiskia prikelt os miegu. Vienu momentu net verkt norejosi kai klausesi tonusiuku. . Sako na tai kur tie tavo skausmai ir zvengia atsistojus. O as juk del to ir vaziavau isitikint kad viskas gerai leliukui ir kad dar gimdymas neprasidejo. Aciu dievui kad is ryto jau kitos daktares pamaina.
ineart parašė:
Sveikinu naujas mamytes
na ka o as pries 12 val nakties isikvieciau greitaja nes nebeiskenciau tu naktini…
Va va cia man buvo taip kai nakti vyras nuveze nes pagalvojau kad vandenys bega tai mane ten tokiu tonu net vos ne taip kad uzgauliojo net vyras su akusere pakeltais tonais bendravo. O kai jau vyras ejo lauk sako akuserei labanakt tai ta isvis ten persikreipe ziovaudama.
o man buvo svarbiause jog viskas lelytei gerai nes tada tik 28 sav tebuvo
ineart parašė:
Sveikinu naujas mamytes
na ka o as pries 12 val nakties isikvieciau greitaja nes nebeiskenciau tu naktini…
Eina sau... Jau tas lietuvių bjaurumas kartais visas ribas perziangia!!!
pačios tikriausiai nesilauke ir visas baimes pamiršo .... O juk tereikia patvirtinimo, jog viskas gerai.
karolina januliene parašė:
sveikos mamytes sveikinu visas su kovo 8ir jau susilaukiau savo sunelio gimem kovo 4 diena 05:15 valanda ryto gime gan greit per 4 valandas 53 cm 3.785 kg pat…
Sveikinimai
smagu, kad taip greit ir sėkmingai
stiprybės jums ir gardaus pienelio
Chantra parašė:
Sveikinimai
geros dovanos susilaukei moters dienos proga
gintare parašė:
As irgi siandien buvau isigandus kad mazai juda,bet nuramino sako kad oho kaip cia juda![]()
Man ir panasiai, o visa diena taip ramiai buvo.. Sake jei kita karta taip bus reikia atsisest ir gert labai salta vandeni, po to kokios arbatos karstos ir tada gazuota gerima cola ar kazka ir taip pamixuot, sake tikrai prades judet
Jei ka kita karta bandysim
ineart parašė:
Vat vat matai ka reiskia prikelt os miegu. Vienu momentu net verkt norejosi kai klausesi tonusiuku. . Sako na tai kur tie tavo skausmai ir zvengia atsistojus. O as …
Nu ziurke kazkokia pasitaike tau
Tokioms nereikia dirbt darbo kur reikia bendraut su zmonemis, negaliu tokiu zmoniu pakest.. As maniau, kad cia uk nelabai kreips demesi, bet taip maloniai, pasiskambinom pirma, sake iskart atvaziuot apziurejo. Dar girdejau leliuko pirmaji verksma, nes kazkokia moteriske pagimde ir ta leliu maciau pro mus praveze, tai net sapnavau sianakt, kad pati gimdziau
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2014-m-koviukai-1
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai