Dovile38 parašė:
Man 38m.,gimusi kovo 29d.,lelius labai ilgai lauktas![]()
ooo
o mano kovo 28 d. gimtadienis,kaip smagu,vos ne kartu
Dovile38 parašė:
Man 38m.,gimusi kovo 29d.,lelius labai ilgai lauktas![]()
ooo
o mano kovo 28 d. gimtadienis,kaip smagu,vos ne kartu
vandenyje gimdyt galima santariskese, ten tokia vonia pritaikyta stumimui ir laikymuisi, bet reikia informuot is anksto gal tik atvykus, nezinau, kad noresi gimdyt vonioje, nes viena tik tokia palata. bet sake, kad mazai pageidauja taip gimdyt, nes ten lovos labai patogiai isimontuoja kaip nori gimdyve gali gimdyt net ir stovedama
As kai gimdziau abu kartus Marijampolej tai ten tau duoda palata kurioje buni per saremius ir jau ten gimdai,tai yra ten ir vonia ir kamuolys,bet man niekas ten nk nesiule,o as ir neprasiau
O va lova tai labai patogi,guli vartaisi sedi.... o jau kai ateina laikas ten ji isimontuoja,nu man labai patiko ta lova
gali rankom ir kojom ysikirtus stumt kiek valios turi
Tik kai antra berniuka gimdziau labai ispradziu buvo nejauku kad daktaras vyras
atejas pildo dokumentus,sako va jums naktiniai renkites
ten pat kur jis dokus pilde,o dieve galvoju,as dar savigarbos turiu
tai rengiausi kaip mokykloj.apsirengiau tuos naktinius ant savo rubu,ir kuiciausi kokias 10min kol persirengiau
sako oho kaip jus cia
nu sako gerai as laiko turiu
O man kazkaip geda buvo,nors uz keliu valandu jau man vienodai buvo kas ten i mane ziurejo ir kur
Rikita parašė:
mamytes o kokius kremus pasiruoset leliukams nuo issutimu ?SUDOCREAM ? BEPATHENO? kuris geresnis,kas ka pasiulys?
![]()
![]()
Man asmeniskai sudocrem yra geresnis, jis nuo daug dalyku, pati pirsta karstu aliejum apsideginau, pasitepiau ir poo dienos jokio skausmo ar deginnimo ir vaikui issutimus labai gerai gydo, jis naudojamas ir nuo egzemos gali buti. Atsirado sausos odos lopinelis man ant kojos - su sudocremu ir issidgydziau
Rikita parašė:
mamytes o kokius kremus pasiruoset leliukams nuo issutimu ?SUDOCREAM ? BEPATHENO? kuris geresnis,kas ka pasiulys?
![]()
![]()
Aš įsigijau pataisų sporas ir garmastan (krūtims, bet mačiau, kad tinka ir iššutimams).
Vilnietės mamytės prisijunkit:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2014-m-vilniaus-mamytes
Rikita parašė:
![]()
![]()
Sveikos
as turiu abu juos, ir man bepanten yra tikrai geresnis... Tinka krutu speneliams jei sutrukines, zaizdas teps, sudocream daugiau man nuo issutimu...
Na as patarciau mamytems pasiskaityt produktu sudeti pries tepant ant leliuku odeles... petrolium ar mineral oil yra nuodinga. as asmeniskai pasirinkau tik vegan (augalu pagrindu) gristas, auksciausios kokybes priemones, kurios jau isbandytos mano pacios ir aplinkiniu...
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai