vredzina parašė:
Sveikosjau ne taip toli iki pavasario:). As kazkur persalau sloga ciaudulys gerkle skauda ...siaubas ka bedaryt???
Man kartais baisu ciaudet
taip pilvuką sutraukia, o dar bijau kad siusiuko netycinio neatsitiktų
vredzina parašė:
Sveikosjau ne taip toli iki pavasario:). As kazkur persalau sloga ciaudulys gerkle skauda ...siaubas ka bedaryt???
Man kartais baisu ciaudet
taip pilvuką sutraukia, o dar bijau kad siusiuko netycinio neatsitiktų
gintare parašė:
O as kelinta diena tiek tvarkausi,tiek pykstu ant visu kad tvarkos nesilaikoseip tai man nemaiso netvarka,bet siom dienom tai nuo kriaukles nenulipu,plaunu visk…
va va man irgi siandien kazkas uzejo visus baldus atstumdziau issiurbliavau isploviau viskas ir tokia patenbkinta tokia svaru wuhuu
bet va kai
po jo garsu vaikas ne krust ka tai galetu reiksti? gal issigando?
ai tiesa dar prisikepiau tarkiniu blynu
tiek privalgiau kad net pilva pucia
Kroxi parašė:
Panašiu laiku turim terminą, bet kiek supratau is gyd. Matyt as tiek netrauksiu...![]()
O as kai is ryto tai galvoju kad istempsiu,o i vakara imu abejoti
dovanota parašė:
Sianakt gime berniukas 51 cm ir 3100 g.nezulaukez kovo 8viskas praejo gan greit ir nesunkiai. Neplysau. Nekirpo. Pagimdziau per 5 val nuo valndenuku nubegimo pa…
Sveikinimai
dovanota parašė:
Sianakt gime berniukas 51 cm ir 3100 g.nezulaukez kovo 8viskas praejo gan greit ir nesunkiai. Neplysau. Nekirpo. Pagimdziau per 5 val nuo valndenuku nubegimo pa…
Sveikinimai
dovanota parašė:
Kazį kuris jau čia vaikelis taip ir nesulaukęs kovo?
jau nemažai paskubejusiu...
dovanota parašė:
Saunuole didziausi sveikinimai
dovanota parašė:
Sveikinu
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai