_Millenaa_ parašė:
nagi kiek mamytes per savo visa nestuma esat priauge ?
svorio![]()
Dabar 18 kg. Su dukryte buvau pasiekusi net 35 kg
tai smagu kad dar nevirsiju.
_Millenaa_ parašė:
nagi kiek mamytes per savo visa nestuma esat priauge ?
svorio![]()
Dabar 18 kg. Su dukryte buvau pasiekusi net 35 kg
tai smagu kad dar nevirsiju.
pukismyliloki parašė:
Na nežinau... tiesiog Norgėj labai jau griežti įstatymai, tai ir klausiu.Reiks gal savo akušerės paklaust.
As uk esu ir jokiu budu mano sesers neisleido namuo be kedutes,tai tureji grist namuo kad paimtu auto kedute is vezimelio,o seip jei neturi liepe eiti nusipirkti. Uk lb griestai
pukismyliloki parašė:
Man taip maudena jau kokią savitę..![]()
Man savaitgali buvo uzeje siaubingai skaudeti, bet praejo, o va siandien vel skauda... jau taip laukiu, galetu greiciau jis sugalvoti gimti
Vikuzka parašė:
As uk esu ir jokiu budu mano sesers neisleido namuo be kedutes,tai tureji grist namuo kad paimtu auto kedute is vezimelio,o seip jei neturi liepe eiti nusipirkti. U…
Nu ką, vis vien reiks ją pirkti, tai reiškias reiks pirkti artimaiusiu metu...
Algas penktadienį praveda, tai savaitgalį matyt teks apsipirkt.
Vikuzka parašė:
As uk esu ir jokiu budu mano sesers neisleido namuo be kedutes,tai tureji grist namuo kad paimtu auto kedute is vezimelio,o seip jei neturi liepe eiti nusipirkti. U…
Nu nzn mano brolis zmona parsiveze su sunum lopsy ir isleido nebuvo jokiu problemu pries 2metus
pukismyliloki parašė:
Nu ką, vis vien reiks ją pirkti, tai reiškias reiks pirkti artimaiusiu metu...Algas penktadienį praveda, tai savaitgalį matyt teks apsipirkt.
![]()
Tai pirk panaudota,kam tau nauja tam vienam kartui?
as pirkau panaudota uz 5 £ , nes per ziopluma nupirkau veimuka o ten neiejo i komplekta kedute,o atskirai ji kainavo 130 £ , tai paemiau panaudota kad tik leliuka parsivest
Vikuzka parašė:
Tai pirk panaudota,kam tau nauja tam vienam kartui?as pirkau panaudota uz 5 £ , nes per ziopluma nupirkau veimuka o ten neiejo i komplekta kedute,o atskirai ji …
Na, išties tai kitą savaitę mums turi vežimuką atvežt, tai nežinom koks jis bus,, gal bus ir kėdutė kartu... nu jo, reikės bandyt žmonių pasiklausinėt aplink, gal kas parduoda..
Nes naujos kėdutės kainos apie 4000NOK.
Klora parašė:
Nu nzn mano brolis zmona parsiveze su sunum lopsy ir isleido nebuvo jokiu problemu pries 2metus![]()
O mus zinok neusleido namuo, pasake kad neturim kedutes pasake eikit nusipirkti tada
tai vel reikejo gristi namuo 20 km pavargusiam kad paimti kedute,ir akilai stebejo kaip ar atsiveze kedute ar ne
cia buvo pries metus su biskiuka
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai