gitut1993 parašė:
O jei vandenys visai nenubėga,ir kietas pilvas kaip akmuo?![]()
ir mano dbr kaip akmuo pilvas ir aplamai visa diena maudzia pilvą...
gitut1993 parašė:
ir mano dbr kaip akmuo pilvas ir aplamai visa diena maudzia pilvą...
gitut1993 parašė:
man su pirmu labai skaudejo pilvo apacia ir akmuo buvo kietas kietas tai vaziavau ligoninen buvo prasidejes prieslaikinis bet sustabde, o kai vaziavaujau gimdyt kaip kada ir kur bet vandenu nebebuvo ir nesupratau kaip cia taip atsityko. tai ir dab bijau nesuprasiu jai lasa ar kas
gitut1993 parašė:
Bet spardos labaj. ;/
tai tada viskas ok manau
vaivuteee parašė:
man su pirmu labai skaudejo pilvo apacia ir akmuo buvo kietas kietas tai vaziavau ligoninen buvo prasidejes prieslaikinis bet sustabde, o kai vaziavaujau gimdyt kai…
as ir nesuprantu, kaip gali nubegt vandenys ir nepastebeti moteris, o daktarai rekia, kad nubego gi tau, man cia kazkokia nesamone, kaip mano draugei buvo, kad jau 9 menuo ir isnesiotas, terminas atejo ir negimde, tai siunte namie dar pabut, pask judesiai sumazejo, nuvaziavo ir jau kudikis buvo mires, tai zodziu sake, kad vandenys nubego ir mire, o is tikro vaikas isgere vandenis ir uzduso...o butu stebeja, butu isgyvenes, zodziu nenoriu pernesiot tik...ir del tu vandenu nesuprantu, kaip atrodo mes galim nepastebet, nebent sisiojant jie begtu..
gitut1993 parašė:
Vadinas dar negimdysiu![]()
dar matyt nelaikas
as puikiai pamenu kai su pirmu sakau dar tegu sedi taip viskas super buvo lasksciau kaip balerina:DDD o daba jau noris kuo greiciau kad lystu lauk
bet dar tik 36 ir kelios dienos kai bus 38 savaites tada jau nesisaugosiu lb ir darysiu viska reiks daug kuopt namus:Dvyro gimtadienis kovo 10 tai tykiuos galbut iseis dovanyke padaryt
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai