vaivuteee parašė:
tikrainu bet jau nebedaug liko gal nebenukels
Linkiu kad nenukeltu
vaivuteee parašė:
tikrainu bet jau nebedaug liko gal nebenukels
Linkiu kad nenukeltu
silwiya parašė:
Linkiu kad nenukeltu![]()
labai aciu, labai laukiu
vaivuteee parašė:
mamos ar daznai einat i tuoleta? kazkaip pastebejau daznokai pradejau eiti, cia man daba sunerimt![]()
as tai tikrai daznai, buna labai nori ir nuejus islasa keli lasiukai, tai kas bus veliau?
emel parašė:
bet jis iki5 metuku man tas labai patiko ir nebrangus visai
mes panasu ir turim,ir iki 5 metu,bet iki 1 m tik sedejo,paskui jau neidomu pasidare
vaivuteee parašė:
mamos ar daznai einat i tuoleta? kazkaip pastebejau daznokai pradejau eiti, cia man daba sunerimt![]()
atkreipkit demesi kiek geriat, tada ir bus aisku, jei geriat daug tai ir dazniau einat. seip normalu dazniau pradet vaiksciot, nes vaikas atranda mamos slapimo pusle
palaukit, dar bus taip, kad kai spirs paauges, tai apsisisiot vietoj galima
kojinyte26 parašė:
ko tai gerkle perstikokia arbata gert?
ce tiek priraset,kad nei medaus nei ciobreliu galima...tj net pasimetus...kokia ce arbata geriau gerti
![]()
as visad skalauju su medektu arbata, padeda man... arba druska pakepinu i salika ir gerkle apyrisu ir super
Mane taip pat kaip seniau kiek isgeriu tiek ir einu,bet nebuvo nakties dar kad neiciau,net ryte scana kaip dare sake pas zirniuka pusle pilna tai buvo prigeres nuo ryto,keista nes as tik kavos isgeriau ir isvaziavau tai negi jam nuo puodelio tiek prisipilde,nors gal ten kitokia sistema nei as isivaizduoju.JIs man jau ispiria i pusle kartais tai toks jausmas staigus noras i wc ir vel dingsta
smagu
defliuna parašė:
atkreipkit demesi kiek geriat, tada ir bus aisku, jei geriat daug tai ir dazniau einat. seip normalu dazniau pradet vaiksciot, nes vaikas atranda mamos slapimo pusl…
na jo. kol jau isitaisui nakciai miegot dar kokiu pora sykiu i tualeta nueinu
apie veliau tai nebesneku... siaubas daba prisiminiau toki bajeri....juokas kai ima
kazkada is juoko apsisiojau parduotuvei mirk is sarmatos, visa laime kad juodom kelnem buvau tai lb nieks ir nemate...
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai