Lari parašė:
man irgi normalus. o svarbiausiai žiūriu į savybes, kad atitiktų poreikius mūsų. ,,grožis" antroj eilėj![]()
sutinku 100procentu, tikrai labai patogus
Lari parašė:
man irgi normalus. o svarbiausiai žiūriu į savybes, kad atitiktų poreikius mūsų. ,,grožis" antroj eilėj![]()
sutinku 100procentu, tikrai labai patogus
blizgutisss591 parašė:
as nesuprantu kur jus ta grizi matot man tai jie baisus nepykit cia tik mano nuomone![]()
PRASAU AD IKELTI JUMS PATINKANTI VEZIMELI
skonis skirtingas visu
emel parašė:
PRASAU AD IKELTI JUMS PATINKANTI VEZIMELIskonis skirtingas visu
![]()
siandien jau buvau ikelus koki planuojiu pirkti
na man negrazu tik todel kad tamsus labai nemegstu tamsiu spalvu turbut delto
blizgutisss591 parašė:
siandien jau buvau ikelus koki planuojiu pirktina man negrazu tik todel kad tamsus labai nemegstu tamsiu spalvu turbut delto
![]()
spalvas juk pasirinkt galima:)cia tik kaip pavyzdziai vezimuku ikelti:)o man kaip tik sviesios ne prie sirdies rubai ar vel kas tai jo, bet vezimukas tai jau vistiek tamsesnio manau reiktu gi vaikas auga tai ispurvinna ar vel ka pridaro toki vezimuka lb reiktu saugot kad varna kokia neuzsyktu
atsiprasant....su sviesiais daug prieziuros labai ir reikt plaut ji daznai..tamsesnis pavalai ir nesimato to brudo
mes sian su vyru galvojom varduka jau
nu bet niekaip neissirenkam:)jai vienam grazus kitam ne...nu zodziu bus sudetinga issirinkt...manau kai gims ir pats vardas atsiras...kai pirmo laukiames tai turejo buti mergyte,bet islindo didelis vyrukas:DDDkazkaip savaime vardas atsirado
vaivuteee parašė:
spalvas juk pasirinkt galima:)cia tik kaip pavyzdziai vezimuku ikelti:)o man kaip tik sviesios ne prie sirdies rubai ar vel kas tai jo, bet vezimukas tai jau vistie…
na isplauti ir praplauti nera sunku rankos nenukris
vaikai tam ir skirti teploti kad mamom darbo daugiau butu . o apie sviesius labai as nekalbu kadangi berniuko laukiuosi tai as manau pirksiu melyna juodai arba zalia juodai
tai irgi nera per sviesus
blizgutisss591 parašė:
na isplauti ir praplauti nera sunku rankos nenukris![]()
![]()
vaikai tam ir skirti teploti kad mamom darbo daugiau butu . o apie sviesius labai …
a nu tai aisku tada
blizgutisss591 parašė:
na isplauti ir praplauti nera sunku rankos nenukris![]()
![]()
vaikai tam ir skirti teploti kad mamom darbo daugiau butu . o apie sviesius labai …
na va kiekvienai kitaip...
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai