sirdute25 parašė:
jei man rasai rasyk tubaltos misraines noreciau ir as
mazajam dantys dygsta tai kol uzmiegam o dickiui skauda nuo saldumynu neklauso grizo bocius is reiso :D…
siandien kazkaip labai gerai, nieko neskauda valio
kaip pati jauties?
sirdute25 parašė:
jei man rasai rasyk tubaltos misraines noreciau ir as
mazajam dantys dygsta tai kol uzmiegam o dickiui skauda nuo saldumynu neklauso grizo bocius is reiso :D…
siandien kazkaip labai gerai, nieko neskauda valio
kaip pati jauties?
vaivuteee parašė:
siandien kazkaip labai gerai, nieko neskauda valiokaip pati jauties?
kaip ir visada tik dar dasideda nuovargis
juoduke. parašė:
o gerastai vadinasi as ne viena dviese busim
![]()
![]()
![]()
![]()
Sveikutes taij busim tada trys
nes as netoli 10 kg esu priaugusi
Oj mamytes, tiek daug priplepat, tai kol perskaitau jau ir naktis ateina. O dar jei kelias dienas neprisedau prie pc, tai ziurek jau ir keli simtai konentaru.
Noreciau pridurti senai gvildentai temai apie pasalpa 1450lt. - ja skiria ne sodra, tad ir ne pas sodra rekia eit ,,prasyti", o i seniunija i kuria registruosit maziuka. Tai dar vadinam vienkartine pasalpa, kuria ismoka seniunija. Sodra skiria tik dekretinius pinigelius isejus i dekreta uz 5men ir po to pagimdzius, jei einat - vaiko auginimo atostogu pasalpa kas menesine.
Sveikos ;) kaip laikotes? as tai laukiu svenciu, ir beveik sugalvojau ka dovanu pirksiu... laukiu jau ir atostogu savo, tada apziuresiu vezimuka, gal tiksliau suzinosiu kas pilvuke gyvena... tad jei mergyte, nieko mergaitisko neturiu... reiks kazka isigyt ;) nors rubu is po pirmo maisai guli, nieko kiekam nedalinau, dabar turesiu visko
Labas rytas mamytes, as paskutines kelias dienas isvis nebesijauciu nescia
mane tik pykinimas ir vemimas kankina dar, o siaip niekas nebeskauda ir judet daug pradejau, ar ir jums taip buvo ar yra? Lelyte jauciu judant svelniai tai galvojau gal gimda padidejo ir nebera tu skausmu?
Lari parašė:
Merginos o gal turit rekomenduot vėžimėlį kuris būtų iš lengvesnių?gal ką girdėjot, kurie geresni ir pan
Jane lengvas ir gulimas lopsys didesnis
Sveikos merginos,na mes buvom biskuti dinge,tetukas suneliams kambari ruose,tai kai pradejo ir patiko.tai db namuose vien dulkes ir statybines medziagos,visur remontas...o dar kaune truputi nugazdino...sake kad vienam is maziuku,viena inkstuko geldele didesne tai issigandau...gal ka girdejot apie tai,o seip viskas lb gerai
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai