tuttyte parašė:
o kodel pasirenkat tokia diena?
nes norejome daryti per 2-ji gimtadieni
tuttyte parašė:
o kodel pasirenkat tokia diena?
nes norejome daryti per 2-ji gimtadieni
juoduke. parašė:
kur pirkote?
Per fb radau kas juos daro ir t.tt tai is ten ir uzsisakiauJei norit galiu atsiusti nuoruoda
milda1 parašė:
Per fb radau kas juos daro ir t.tt tai is ten ir uzsisakiauJei norit galiu atsiusti nuoruoda
aha aciu atsiuskit
idomu kokia vieno kaina??? ne pigiau paciai pasigaminti? nes pacius pomponus tai juokinga kaip lengva
milda1 parašė:
Pasake,kad 1 val.bus 175eur.Bet cia iveina ir fotoklipas ir cd papuostas su vaikiuko veiduku ir iki 100 foto irasytu.Bet mums gausis tikrai daugiau negu valanda tai…
Mes nestumo fotosesijai norejome Savifoto, jau taremes, bet ju arogancija pritrenke, tad apsiejome be ju. Kainos irgi neadekvacios man pasirode. Manau, jei pasiderinsim viska patys, tai nuotraukos ir bus grazios ;) O su fotografu norisi graziai, siltai bendrauti
Mes planuojame vaziuoti i Uliunu baznytele, labai ji mums miela, tik tas vaziavimas dabar kai pagalvoji... Ech.
O jus kurioje?
milda1 parašė:
Grazi aplinka tame dvare,tik idomu kaip iki jo laiko reiks privaziuoti.Nes remontuoja kelia ir stovi sviesaforas tai jau galvoju apie kita vieta.Nes nesinori stovet…
Tiesa! priminet ten remonta! Nu kiek teko link Kauno vaziuoti su dukryte - sunku. Sunku del to, kad ten greitis 50, o dar ir sviesaforo pridaryta laikinu... Ilgai sugaistame
milda1 parašė:
O jus kur planuojate fotosesija?pas mus sale bus papuosta pomponais ir drugeliais Tik drugelius pasirinkau baltus su melynu viduriuku.
Mes planuojame daugiau pasifotografuoti tiesiog gamtoje, kur sodyboje svesime, o daugiau dar nemasteme
Mes puosime taip pat pompomsais
O va temos dar nestgalvoju
ridikele parašė:
sveikos. gal žinote kokius gražius padėkos žodžius krikšto tėveliams, nes internete tai yra tik tie patys, jau žinomi ir neorginalūs.
Turiu issisaugojusi kompiuteryje man grazius iki asaru
Tik kada prie jo prisesiu..
tuttyte parašė:
Visiskai neturetu buti tai problema ;) jau pries 20 m. mano vyro sesuo budama 13 m. krikstyjo vaika
As pati budama 13 krikstijau seses vaika (dabar man 26 m.), bet dabar, sako, kad jau nebegalima iki 16 m
Ievuciukas12345 parašė:
Musu krikstynos irgi antradienibet del to problemu pakolkas nekilo dar
![]()
Geras
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai