LinMer parašė:
Sveiki, dar vis mastau ka kriksto tevams dovanoti, yra mintis puodeliaisakykit kur pirkot puodelius? Ar daret koki uzrasa ? Aciu
![]()
As uzsakau eurokos, padarau nuotrauka suuzrasu
LinMer parašė:
Sveiki, dar vis mastau ka kriksto tevams dovanoti, yra mintis puodeliaisakykit kur pirkot puodelius? Ar daret koki uzrasa ? Aciu
![]()
As uzsakau eurokos, padarau nuotrauka suuzrasu
Emilly parašė:
Grazios suknytes. Is kur jusu suknyte pirkta/siuta?
Mergaiciu sukneles is Lindex, mano is Asdos, is UK siunciausi. Si suknele dar pasipuos juosmens juosta su gelemis
kaelija parašė:
geras sutapimas, as irgi tokias sukneles mergaitems kilnojau, o sau tokia internetu ziurejau - butume buve tokiom paciom, bet visgi pirkau kotokias, nes norejau…
Smagus sutapimas tikrai
grazi man si spalva. As is pradziu irgi norejau tik mazaja daryti balta, o vyresnelei nupirkti tokia pat kaip savo melyna suknele ir uzdeti balta dirziuka su geltonom, baltom, melynom gelem, bet niekur neradau tokios grazios melynos spalvos sventines sukneles, visos tokios murzinos melynos tik. O dar as jai sakau, sese bus balta suknele, o tu ir mamyte melyna, tai uzprotestavo, sako ir as noriu baltos, na ir tegu, tegu dziaugiasi vaikas seses svente
kaelija parašė:
Panevezio
O jus dar ir is Panevezio
ir man aktualu makiazas ir sukuosena sekmadieni, mano kirpeja tikrai nedirbs sekmadieni del manes, na del visazistes maziau problemu manau, zinau ne viena dirbancia namuose, tai gal sutarsim kazkaip sekmadieni
Dabat uztai paklausinesiu
kada jusu krisktynos? kur bus ceremonija? kur svesit? pas ka tortus saketes? kas fotografuos?
tuttyte parašė:
O jus dar ir is Panevezioir man aktualu makiazas ir sukuosena sekmadieni, mano kirpeja tikrai nedirbs sekmadieni del manes, na del visazistes maziau problemu ma…
O, ir jus is Panevezio
Musu bus birzelio 28d., Liuteronu baznycioje prie centrinio turgaus, svesim nuterem jog pas mama (vietos pakankamai tiek vidui, tiek lauke), tik maista uzsisakiau gatava, kad nereiktu prie puodu buti is Di vino, torta ir keksiukus is fb Dianos kepyklele (Diana Baniene), o fotografuos Artlabas.
Realiai likau tik as - visiskai nieko neturiu dar, kaip kokia pelene
Reda Andr parašė:
sveikosturiu klausymą: jei mes nesusituokę ir krikšto tėvai nesusituokę, ar kunigas sutiks krikštyti? gal kuriai taip yra?
Kad teveliai nesusituoke tai nesvarbu. O jei krikstateviai yra pora, gyvena kartu ir nesusituoke baznycioje, jie negali buti kr tevais, nes gyvena nuodemeje. Taciau yra kunigu kurie nepriestarauja tokiems krikstateviams ir leidzia krikstyt. Todel geriausia, pasiklauskit kunigo pas kuri norit krikstyti.
kaelija parašė:
O, ir jus is PanevezioMusu bus birzelio 28d., Liuteronu baznycioje prie centrinio turgaus, svesim nuterem jog pas mama (vietos pakankamai tiek vidui, tiek lau…
Mes planuojam svesti Bistrampolyje ir krikstyti ten planuojam koplyteleje, tik irgi galvoju maista ar Bistrampolio imti ar Di Vino uzsakyti.
Artlabas net nezinojau, kad tokia fotografe yra, paziurejau foto - grazios tikrai. Mes sutarem su kita Laura (Lauros forografija). Dianos saldumynus irgi ziurejau, bet uzakiau is Rasos Zyk.
tuttyte parašė:
Kriksto teveliams galvoju (dar nesu apsisprendusi) dovanoti tokius burbulus. Bent jau 1 k per metus tikrai panaudos - ant kaledu eglutes
Kaip grazu
Kokie cia burbulai ir kaip jie padaryti?
judoshiukas parašė:
Kaip grazuKokie cia burbulai ir kaip jie padaryti?
![]()
Nezinau kaip cia jie padaryti, na tiksliau zinau, kaip, bet pati nedariau ir nedarysiu
buna pirkti tokiu burbulu, i kuriuos klijuojasi foto, na o papuosimas jau kaip kas ismano. Cia J.B. Aksesuarai daryti burbulai, is jos ir uzsakinesiu
kaelija parašė:
Panevezio
https://www.facebook.com/pages/Ievos-Gro%C5%BEio-Studija/374253779419207?ref=ts&fref=ts
dirba ir savaitgaliais ,bet reikia is anksto rezervuotis,kad tikrai gautumete paslaugas kokias norite
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai