Kristuteee parašė:
jei nepaslaptis kur pirkot ir kokia kainyte jos?![]()
uzsisakiau is lelialankio,150e
Kristuteee parašė:
jei nepaslaptis kur pirkot ir kokia kainyte jos?![]()
uzsisakiau is lelialankio,150e
Orinta... parašė:
Maniskis bus su kostiumulabai grazi suknele as vis paziuriu ir viskas bijau pirkti kad negraziai atrodys nes po gimdymo vis dar esu stambi
![]()
nu as irgi nesu dar baisiai sukudus po gimdymo ir bijojau kaip atrodys,bet tikrai graziai,keista truputy,kad pustesne,bet jau baigiu priprasti
juoduke. parašė:
ar visi vyrai bus su kostiumais? nes manasis desis smelio spalvos kelnes ir baltus marskinius, krikstatevis taip pat klause ar reikalingas kostiumas, sakau ne, uzte…
Tamsiai melynos kelnes ir sviesiai melyni marskiniai. Derinames prie vaiko aprangos, tai dabar ieskau sau baltos sukneles su melynom detalem ar kazko pan
visiems sakome, kad nesivilktu kostiumu, nes tada nesigaus vienodas stilius nuotraukose.
juoduke. parašė:
ar visi vyrai bus su kostiumais? nes manasis desis smelio spalvos kelnes ir baltus marskinius, krikstatevis taip pat klause ar reikalingas kostiumas, sakau ne, uzte…
Vyrai visi bus su kostiumais pas mus, tik sake po svarku desis baltinukus trumpomis rankovemis.Musu svente jau kita savaite.
kiskelis parašė:
nu as irgi nesu dar baisiai sukudus po gimdymo ir bijojau kaip atrodys,bet tikrai graziai,keista truputy,kad pustesne,bet jau baigiu priprasti
Tai gal jus ne tokia stambi kaip as
Merely parašė:
Mūsų krikštynų tema bus angeliukaištai kokį gražu remeli nupirkau
užrašą pati padariau,statysiu ant saldaus stalo,o paskui įreminsiu nuotrauka iš krikštynų :)…
Kur pirkot rėmelį ir kiek kainavo? Dėkoju
Orinta... parašė:
Tai gal jus ne tokia stambi kaip as![]()
na as nezinau kokia jus,bet pas mane svoris 69,pilvukas dar bisky likes,bet jo nesimato ;)
kiskelis parašė:
na as nezinau kokia jus,bet pas mane svoris 69,pilvukas dar bisky likes,bet jo nesimato ;)
Fantastiška jūsų suknelė, atrodysite kaip princesė!
Burbulenzas parašė:
Kur pirkot rėmelį ir kiek kainavo? Dėkoju![]()
As pirkau kaime,žmones turi tokia parduotuve kurioje visko pilna,klaipedos raj.

čia birželio paskutinę savaitę skynėm
Dėl suknelės tai aš ir norėjau baltos, bet nieko nerandu, tai manau imsiu šviesiai rudą, o krikšto mama bus su balta
o tėtis ir krikštio tėtis su kostiuminėm kelnėm ir marškiniais
Šiandien padariau dovanas krikšto tėveliams ir močiutėms, ryt iškepsiu ir įkelsiu pasirodyt
ir krikštadėžė į pabaigą
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai