dov593 parašė:
Nesuprantu, man alkis kaip žvėries šiandien, nors ir po biski valgau - tai sriubos, tai riešutų...geriu irgi kaip kupranugaris. o taip savim džiaugiaus, kad nėra p…
Pasirodo ne as viena cia tokia esu
dov593 parašė:
Nesuprantu, man alkis kaip žvėries šiandien, nors ir po biski valgau - tai sriubos, tai riešutų...geriu irgi kaip kupranugaris. o taip savim džiaugiaus, kad nėra p…
Pasirodo ne as viena cia tokia esu
Pirmojo nestumo metu eidavau su vyru (3 trimestra) nes pirmaisiais menesiais buvo isvykes...dabar 2 negalesime eiti, nes neturim kam palikti priziureti dukros( nebent veliau vestis kartu) ... man irgi kojos tinsta bet butent nuo sedimo darbo
vakare turiu tik 1 nora: eiti pagulet
evute4 parašė:
Sakykit ar ir jum krutine netokia jautri kaip kad preita savaite? Man jau paranoja![]()
Šįryt pajaučiau, kad krūtinė nelabai jautri, nors pries tai vos palietus jautėsi, ir pilvą vienu metu pradėjo maust, tai irgi parinuos, kad gal ne vietoj kas nors, gal nesivysto. Antrad pas gydytoją, tai gal nuramins
Diki parašė:
Šįryt pajaučiau, kad krūtinė nelabai jautri, nors pries tai vos palietus jautėsi, ir pilvą vienu metu pradėjo maust, tai irgi parinuos, kad gal ne vietoj kas nors, …
Tai va. Krutine jauciu kad jautresne nei pries nestuma vyras sako vis dar pabrinkus. O pilva tai man lb skaudejo preita savaite sonus ipatingai. Paskutines kelias dienas lyg menesiniu skausmas. Vakar lygino Hcg lygi lygtais viskas gerai. Penktadieni echo
evute4 parašė:
Tai va. Krutine jauciu kad jautresne nei pries nestuma vyras sako vis dar pabrinkus. O pilva tai man lb skaudejo preita savaite sonus ipatingai. Paskutines kelias d…
Po echo jau turėtų tau ramiau būti, visgi parodys ar viskas vietoj,ar vystosi
o aš šįkart bandau kantriai laukt kuo vėlesnes savaitės-nelėkiau iškart po testo atlikimo pas gydytoją
Diki parašė:
Po echo jau turėtų tau ramiau būti, visgi parodys ar viskas vietoj,ar vystosio aš šįkart bandau kantriai laukt kuo vėlesnes savaitės-nelėkiau iškart po testo a…
Aš ir užsirašiau mėnesio galui turėtų būti 8 savaitė, nenorėjau lėkti tik pamačius teigiamą testą. O jei ir kai nueisiu pasakys ką nors blogo, nors apie tai net negalvoju, bet paskaitinėjus forumus baisu daros, reiškia taip buvo lemta
o dabar norisi tik ramybės ir poilsio,jaučiuosi gerai, tad manau ir pilvelio gyventojas tai jaučiasi
EriCutea parašė:
Aš ir užsirašiau mėnesio galui turėtų būti 8 savaitė, nenorėjau lėkti tik pamačius teigiamą testą. O jei ir kai nueisiu pasakys ką nors blogo, nors apie tai net neg…
O aš jaučiuosi per daug gerai, todėl ir neramu darosi, kad gal ten nieko nėra :-D vis dar negaliu patikėti, kad du testai teigiami
Diki parašė:
O aš jaučiuosi per daug gerai, todėl ir neramu darosi, kad gal ten nieko nėra :-D vis dar negaliu patikėti, kad du testai teigiami![]()
aš turiu tris teigiamus testus, galvojau gal dar reikia pasidaryti,nes daug laiko nuo paskutinio darymo praėjo, bet bijau
dar vakar pasiemiau juos, susirašiau kada daryta ir pan
Diki parašė:
O aš jaučiuosi per daug gerai, todėl ir neramu darosi, kad gal ten nieko nėra :-D vis dar negaliu patikėti, kad du testai teigiami![]()
aš 4 dariausi, nes prieš mėnesį viola testukas suvaiduokliavo, suteikė vilties ir nieko nebuvo, tai dabar jau tokie atsargūs su viltimis buvom, kad neduok die
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai