misdrieziuke parašė:
Na manau per artimiausius 9 menesius dat visko bus. Ir pirduku ir piktumu ir visko![]()
o tie vargsai vyrai tures atlaikyti ;)
Bet tiem vargsam nereiks gimdyt
misdrieziuke parašė:
Na manau per artimiausius 9 menesius dat visko bus. Ir pirduku ir piktumu ir visko![]()
o tie vargsai vyrai tures atlaikyti ;)
Bet tiem vargsam nereiks gimdyt
evute4 parašė:
Sveikos jumgiuosi or as i grupe. Nesenqi pamaciau dvi juostelee. Lb skauda kairi desini sona tai nerimauju. Pries pora menesiu turejau persileidima uzdat kamuoja ne…
Sveika prisijungusi
Vyk šalin blogas mintis! Pamaudimai šonų normalu, man tai šiandien patvirtino ir gydytoja. Džiaukis tom pačiom fainiausiom II juostelėmis
rimel parašė:
Sveika prisijungusiVyk šalin blogas mintis! Pamaudimai šonų normalu, man tai šiandien patvirtino ir gydytoja. Džiaukis tom pačiom fainiausiom II juostelėmis :t…
Aciu labai uz palaikyma neramu nes persileidimas prasidejo nuo sonu skausmo uztad neramu. Zinau kad perdetai nerimauju bet nusiraminsiu tik rytoj po visito pas gydytoja
rimel parašė:
Sveika prisijungusiVyk šalin blogas mintis! Pamaudimai šonų normalu, man tai šiandien patvirtino ir gydytoja. Džiaukis tom pačiom fainiausiom II juostelėmis :t…
Aciu labai uz palaikyma neramu nes persileidimas prasidejo nuo sonu skausmo uztad neramu. Zinau kad perdetai nerimauju bet nusiraminsiu tik rytoj po visito pas gydytoja
Labas vakaras mamytes,sveikinimai naujoms mamytems kurios isvydo savo bruksniukus ;)
del darbu,tai as kolkas bedarbe...pora metu mokinausi kalbos fr,paskiau patojau o dabar ir vel laukiuosi tai dirbt kolkas neteko svecioj saly. Man is pirmu pozymiu turbut irgi buvo duju kaupimasis
i kelnes kolkas dar visas telpu ir su situo nestumu stengsiuos maziau priaugti,nors per ana ir nevalgiau siaubingai bet paskutiniais menesiais buvo kaskart + 4 kg,dabr vakarais stengiuosi lengva maista valgyt,kolkas pykinimu nera ir apetitas normalus,kaip sakiau jokiu tokiu pozymiu nestumo nera apart dujos ir pilvo patempimas.
misdrieziuke parašė:
Sveikos
Labutis prisijungusiom![]()
Viskas bus gerai
dabar įvairiausi dalykai sukrito į vieną vietą ir norisi rautis plaukus, bet viskas turi pradžią ir pabaigą. Toks jau tas gyvenimas, kai linksmieji kalneliai, ankščiau ar vėliau nurimsta
Sviese parašė:
Sveikos merginosvakar ir aš išvydau dvi juosteles
kitą penktadienį einu pas gydytoją
jauduliukas ima, ir kažkaip nevisai dar patikėjau tuo, kad laukiuosi …
Sveika
ar pirmas vaikelis?
sveikinu su 2 juostelėm!
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai