saidukas parašė:
pas mane ir antras![]()
as tai bijau net pagalvot kiek jis dar padides per likusi laika... jau 8kg+.pas jumis kiek?
saidukas parašė:
pas mane ir antras![]()
as tai bijau net pagalvot kiek jis dar padides per likusi laika... jau 8kg+.pas jumis kiek?
pugowka parašė:
Mamukai, gal kuriai taip yra ar buve. Jau eina 21 savaite, o savijauta kazkaip mano nera labai jau pagerejus. Kasdiena nevemiu, bet vis buna, va praeita savaite vak…
Labukas. Man jau 24 savaite ir vemiu istisai . Nuolat pykina . Buvau pas gydytojus pries sventes nes nebeistveriau tai pastate laseline tam kartui pagerejo bet labai trumpam. Gydytoja aiskina kad viskas gerai cia nieko tokio praeis
tik klausimas kada :-D turbut kai gims tik tada :-D
egggluze parašė:
ir as radau nelabai senai daryta pilviuko foto.su naktiniais,bet ne esmena pilvukas mano tai didesnis atrodo zenkliai nei jusu... gal kad antras....
Oj kox fainutis jusu ;)
As priaugau 4 kg
zivile 34 parašė:
Oj kox fainutis jusu ;)
As priaugau 4 kg
aciu,tik foto tokia buitine
nelabai fotkinuosi.vos kelias turiu.
SandraTomas parašė:
Na šią savaitę eisiu jau pas daktare,tai tikiuosi pasakys ir mums,sveikinu laukiantis mergytės ;) na aš nenusiminčiau jei ir bernužėlis būtų![]()
![]()
Nenusiminsim ir mes,tik džiaugiamės 90%tikimybe,kad turėsim porele
egggluze parašė:
o tai kartu gal gimdysimtik as berniuka
gal reikia pora sliauztuku turiu ir apsaugeles lovytei su uzuolaidele
![]()
Gal galit atsiusti nuotraukas su kainom sliauztuku ir apsaugeliu?
egggluze parašė:
9jau
egggluze parašė:
ir as radau nelabai senai daryta pilviuko foto.su naktiniais,bet ne esmena pilvukas mano tai didesnis atrodo zenkliai nei jusu... gal kad antras....
Jau matau ir bambytė verčiasi ;) na kiek žinau,tai su antru tikrai didesni būna nei kad su pirmu ;)
8 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai