Kad zinokit ir is buteliuko manoji valanda traukdavo, nes bv buteliukas pagal rekmendacijas su labai labai maza skylute, atitinkantis kuo labiau mamytes krutine, o ne kai moterys prakerpa ir vaikiukas kaip sakot per minute istraukia, paskui atpila viska, as nemaitinau, bet jus puikiai suprantu, net labai, aplink tiek daug uzaugo vaikiuku, kuriuos maitinos mamytes, grazu ziuret man, o kitos replikas meto, alr vaikui metai kam ji zindyt ir t.t. atjunkymas irgi trunka ir 3 ir daugiau menesiu, jau tam tikrai esu pasryzus, nieko nera patogiau kaip sale mamos kudikis, nei plaut nei sildyt nei skaiciuot kokius misinuku gramus, bet sakau, ne visada buna kaip noris, krauju vaiko nemaitinsi, isivaizduokit kai per asaras duodi vaikui ta krutine o jis patraukes spjauna lauk ir klykia, juk niex ten nebebega o jam dar tik pora menesiuku, bandai ja spaust, chalvas visokias valgyt, pankolius gert ir t.t. o kaip ne laso taip ne laso, zinokit skaudu buna, o kitid lengva ranka susinaikina pirnuka, bet as gerbiu ir tas mamas, kuruos sprendzia viska taip kaip jom atrodo teisinga, o gal as maitinsiu ir man visai bedu nekils, tam ir yra forumai, vienos uz, kitos kategoriskai pries, reikia pagal save daryt, o kurios pries tai neirodysi jog galima kitaip, nors kuola tasyk, uztad zinau jau kam padovanot buteliukus jei reix, netycia, jau tu draugiu zinau gyvenima ir vaiku auginimus, jos neissizeis nes tik pastojusios pasako, vaiko vardas bus tox ar tox, gimdysiu ten ir ten su nejautra ar CP darysiuos, nemaitinsiu, nes nesutverta as tam, ir sekmingai tuo vadovaujas, kas man nesuvokiama
bet cia ju pasirinkimas, ir tikrai dar vaikiuku jos tures, planuose ten ir po 6 vaikiukus, o mano planai labai kuklus, du vaikiukai mano manymu pakankamai ;) bet cia irgi juk nuomones daugelio issiskirtu.