Ner.inga parašė:
Beje, ar daresi kuri PRISCA tyrima? Siand gavau atsakyma, nenudziugino... 1:489.
Ner.inga, cia toks bendras? amziaus, echo, kraujo?
Ner.inga parašė:
Beje, ar daresi kuri PRISCA tyrima? Siand gavau atsakyma, nenudziugino... 1:489.
Witulka parašė:
Echo dare atskirai, viskas tobula. O tas kraujo tyrimas tai atskiras. Mano amziui timimybe kiek per didele. Bet dar ne tragedija.
Andze28 parašė:
Sveikutes. Kas turit ir ta sunkuma kai visa diena labai pilva pucia? Ir ne tik diena, labiausiai vakare! Jau viska bandziau: ir maista atydziai rinkdavaus ir t.t. …
Taip as taip pat turiu si "smaguma". Man ryte nieko. Vakare labai pucia.
libraca parašė:
O kur Druchke? Jos vaisiaus vandenu tyrimai siand turejo buti
Merginos , rezultatai geri ! Esu laiminga , dabar jau ramiai galiu mėgautis nėštumu ! Ačiū visoms , kurios palaikė! Bučkiai !
Druchke parašė:
Merginos , rezultatai geri ! Esu laiminga , dabar jau ramiai galiu mėgautis nėštumu ! Ačiū visoms , kurios palaikė! Bučkiai !
Kaip smagu
o kokie prisca rezultatai buvo?
libraca parašė:
Kaip smaguo kokie prisca
rezultatai buvo?
Kraujo tyrimas rodė 1:150
Druchke parašė:
labai dziaugiuosi!
Druchke parašė:
Nuostabu!!!!!taip ir turejo but, jauna, grazi mamyte !
Ner.inga parašė:
Echo dare atskirai, viskas tobula. O tas kraujo tyrimas tai atskiras. Mano amziui timimybe kiek per didele. Bet dar ne tragedija.
Man paaiškino, kad ta amžiaus tikimybė neturi nieko bendro su manim, tai tik bendra, rodos, pasaulinė statistika. Reikėtų žiūrėti tik į kitus 3 rezultatus, kurie jau yra susiję konkrečiai tavo kraujo tyrimu.
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai