m.sem parašė:
Pas mane keičiasi vardaibet mergaite jeigu bus galvoju Ema. Pirma norejau Estela.
KIPRAS gal kam patiks
m.sem parašė:
Pas mane keičiasi vardaibet mergaite jeigu bus galvoju Ema. Pirma norejau Estela.
KIPRAS gal kam patiks
Yndreee parašė:
Neteko susidurti su tokiu švirkštu,kam jis reikalingas?:)tepineliuis kokiam???
PAselio tyrimui.. Zodziu ginekologe iteike man tok isvirksta ir indeli. Padarai i indeli ir su tuo svirkstu pritrauki ir nunesi ji tyrimams. Bet as vista kazkaip nemokejau juo naudotois ir sugadinau, Aisku dabar geda pasakyti ginei, kad sugadinau, sakau, gal kam tek osusidurti ir ar mate ar yra pirkti vaistineje. nes euro vaistineje prie namu nesuprato apie ka sneku. :((
LJCo parašė:
Tai nusineskit ta sulauzyta ir parodykit didesneje vaistineje arba neskit indelyje tegul seseles pacios prisitraukia, nes manau joms ir priklauso ta daryt.
Tai jei siandien nerasiu kokioje didesneje vaistineje taip ir padarysiu
nes sitas svirkstas sunervino juodai.
Shypsius parašė:
Tai jei siandien nerasiu kokioje didesneje vaistineje taip ir padarysiunes sitas svirkstas sunervino juodai.
aš nešiau pasėlio tyrimui paprastam steriliam vaistinės indelyje, nedavė niekas to švirkšto ir net nesakė, kad būtent jame turiu atnešt
Baku parašė:
aš nešiau pasėlio tyrimui paprastam steriliam vaistinės indelyje, nedavė niekas to švirkšto ir net nesakė, kad būtent jame turiu atnešt :D</blockqTai va, o man dar ta svirksta ikiso
kuriuo naudotis nemokejau, nesi uir as paprastam, apsikakoja tegul..
![]()
13 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai