Sopfye parašė:
labai grazus pilvelis, net jau koks nemazas...![]()
![]()
Tai čia rytinis, vakare buna dar didesnis
Sopfye parašė:
labai grazus pilvelis, net jau koks nemazas...![]()
![]()
Tai čia rytinis, vakare buna dar didesnis
Sveikos mergaitės, rašau norėdama pasiguosti ir paklausti patarimo. Man greičiausiai prasidėjo kasos uždegimas. Kas tai yra aš žinau . Tik dievaži nenorėčiau besilaukdama to vėl pajusti. Tiksliau jau dabar jaučiu. Ryte išgėriau kavos su pienuku. Jaučiausiai keistai, bet nelabai dar sureikšminau. Pasitaisiau pietukums jautienos guliašo su bulvių koše, pavalgiau ir prasidėjo. Ėmė skaudėti visą juosmenį, tiek priekinę, tiek nugaros dalį ties skrandžiu. Kentėjau. Bet neištvėriau. Nuėjau nusivemt. Kartais tai pagelbėdavo. Vaistų gert bijau. Nemoriu, visgi jie ir mano kūdikiui klius. Bet skauda tai siaubingai. Gal kuri irgi turit tokią bėdą? Gal žinot kokių arbatų palengvinančių šituos skausmus? Nirite, gal jūs galit ką patart? Iš anksto ačiū
Morgandi parašė:
Sveikos mergaitės, rašau norėdama pasiguosti ir paklausti patarimo. Man greičiausiai prasidėjo kasos uždegimas. Kas tai yra aš žinau. Tik dievaži nenorėčiau bes…
Patarimas jums-tuojau pat kreiptis i medikus, nebent pati esat medike tai galiti degnozuot. Jeigu ne, tai siulau but jau pakeliui i ligonine, nes mano aplinkoje ne vienas pazystamas neisgyvenes po kasos uzdegimo. O jus klausiat apie arbateles.... Juk laukiates - dabar ne metas uzsiimt savigyda...
Tea party parašė:
Šeip toks užmaršumas gali būti nėštumo požymis, nes kraujo paskirstymo sistema ne taip veikia kaip prieš nėštumą ir smegenys gauna šiek tiek mažiau deguomies dėl to…
Labas
Oj kaip juokas suėmė Nes pati penktadienį ryte buvau antakių susitvarkyti, tai ką gi, susitvarkiau, atsisveikinau ir išėjau
O kad nesusimokėjau atsiminiau tik 19val
Morgandi parašė:
Sveikos mergaitės, rašau norėdama pasiguosti ir paklausti patarimo. Man greičiausiai prasidėjo kasos uždegimas. Kas tai yra aš žinau. Tik dievaži nenorėčiau bes…
Morgandi, nieko tikrai negerkite be gydytojo palaiminimo: nei vaistų, nei arbatų. Kol kas galite gerti mineralinį, kad gerai hidratuotumėtės ir palaikytumėte tinkamą mineralų lygį. Parašykit, kaip seksis pas gydytoją
Niritė parašė:
Morgandi, nieko tikrai negerkite be gydytojo palaiminimo: nei vaistų, nei arbatų. Kol kas galite gerti mineralinį, kad gerai hidratuotumėtės ir palaikytumėte tinkam…
Sveiki, ačiū už konsultaciją. Jau laukiu laukiu. Spėjau šlapimo ir kraujo tyrimuką pasidaryt. Tiksliau laukiu dabar jų atsakymų, o tada pas gydytoją. Būtinai parašysiu.
Džeris parašė:
Labas![]()
Oj kaip juokas suėmėNes pati penktadienį ryte buvau antakių susitvarkyti, tai…
Aš vieną kartą po depiliacijos sutariau kitam kartui laiką, ir einu link durų, o meistrė žiūri ir sako, "šį kartą nemokėsi?" bet žinojo, kad laukiuos, tai sako "ne pirmą kartą taip su jumis (tipo nėščiomis)"
Niritė parašė:
Morgandi, nieko tikrai negerkite be gydytojo palaiminimo: nei vaistų, nei arbatų. Kol kas galite gerti mineralinį, kad gerai hidratuotumėtės ir palaikytumėte tinkam…
Na štai, aš po konsultacijos. Gydytoja pasakė, kad man ten į pilvą neįlys, šlapimo tyrimas rodo nedidelį uždegimą, bet tik tiek. Nevalgyk riebiai, gerk kmynų, medetkų arbatą. Vaistukų mėščiosioms nėra. Vat ir viskas...Gerai, jei šiandien prasidėjo ir pasibaigs...bet aš esu kentėjusi skausmus savaitę, tai buvo baisu...Gryžau alkana. Skrandį maudžia. Suvalgiau dvi riekutes skrudinto batoniuko. Tikiuos, skaudėti nepradės...
sveikos. na va buvau echoskopui privaciai, tai greiciausiai turesim vel mergaite, kazkaip liudna, nes tikejomes berniuko, jau dvi turim merginas, bet cia sake ne 100 proc. geriausia 20 savaite kokia ateit pasitvirtint. kinieciu kalendorius rode berniuka, tai va kaip ir nepasitvirtino.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2016-m-lapkritinukai-1