dominykamac parašė:
Pas mane sakė placenta galinėj sienoj dugne, tai čia skaitos irgi žemai ar ne taip suprantu kažką? Nes man kažkaip nepasakė, kad būt atsargesnei ar susilaikyt nuo l…
Net nz,an grynai pasake kad yra lb zemai...
Snd dar tiksliau pasiklausiu, nes as vaikstau privaciai echo, ir dar sake reikia ateiti i poliklinika pas ginekologe...
Irvutė parašė:
O kaip ta pazyma atrodo? Ant to medicininio plono popieriaus blanko? Paprasta ar kazkokia spec.forma? Mano darbas nera fizinis, taciau noriu nunest pazyma apie nest…
Man israse seimos gyditoja, ant paprasto lapo kompiuteriu atspausdino.
O jusu atveju tai turbut jau ginekologo reikia prasyti, ir kai as irgi pries 5metus nesiau anksciau laiko seip va, tai teko td susimoketi dar...
Iesva parašė:
Siaip tarkime vokietijoje gali gauti is daktaro arba darbdavio pazyma,kad negali dirbti/darbo salygos kenkia niestumui. Gauni 100% alga arba algos 3 paskutiniu men …
Lietuvoj tokiu dalyku nera...
savitre parašė:
Jei kyla kokių klausimų dėl darbo skambinkites ir klauskite darbo inspekcijoje. Mano viena pažįstama Lt darbdavys neturėjo galimybės suteikti nrkenkianciu darbo sąl…
Prastovos man numustu vidurki... Tiesiog stengiuosi nepersistenkti, zesiu ka snd dar sakys...
dominykamac parašė:
Ką sodra dėl biuletenių pasakė? Nes man tai labai sunku dirbt, darbas labai protiškai intensyvus, sunkus, aš jau dabar labai daug klaidų darbe padarau, išsiblaškius…
Man regis nuo biuletenio gal mazesni mokesciai atsiskaiciuoja, ir po to gaunasi turbut metu gale nedamoka, ir deklaruojant galite likti skoloje...
As db turiu dar 13d atostogu, tai bandysiu jau lapkriti iseiti nes dar va kokios 6d dasides, tai bus vos ne visas menuo