Rolin parašė:
Zadu tureti viena versijatai reik temptis jau dabar
![]()
Tempkit nesitempe ,bet gimus vaikui viskas vyksta kitaip. Visi vaikai skirtingi ,vaikelis pats digtuos ko nori ir kas ji domina,o jus stengsites kad jis butu laimingas.
Rolin parašė:
Zadu tureti viena versijatai reik temptis jau dabar
![]()
Tempkit nesitempe ,bet gimus vaikui viskas vyksta kitaip. Visi vaikai skirtingi ,vaikelis pats digtuos ko nori ir kas ji domina,o jus stengsites kad jis butu laimingas.
Vikuzka parašė:
Man paziurejo sirdele 15 sav nes turejau eit 16 sav bet apsiskaiciavau ir uzsibookinau 15 sav sake gali nerast o as tokia dantu uz liezuvio nepalaikanti sakau Kaip …
čia uk be naglumo nieko negausi ir niekas nekreips demesio 😅 dar dadet reikia, tikriausiai kaip niekas kitas žinai 😌 man už 9 sav, lapkričio 6d. O kiek Tau scanu bus per visa neštuma?
Puskiniene parašė:
Tempkit nesitempe ,bet gimus vaikui viskas vyksta kitaip. Visi vaikai skirtingi ,vaikelis pats digtuos ko nori ir kas ji domina,o jus stengsites kad jis butu laimin…
pritariu, kai vaikas gimsta atsiranda kiti instinktai ir panašiai, nelabai ir aš jaudinuosi del to
savaime gaunasi
Tai taip, aisku jog nuo vaikelio priklauso ir pan,
..bet tokius zinoti paprastus dalykus, kaip guldyti, kaip daznai vaikelio galvos padeti keisti ,del issgulejimo , apie maintinima, ar visada turi atpilti ir panasiai. Paprasti dalykai, bet juos zinoti butina. O pati jokio supratimo didelio neturiu. Tai norisi kazkiek info zinoti pries vaikuti, o po to bandyti pritaikyti
Paula Viktoria parašė:
čia uk be naglumo nieko negausi ir niekas nekreips demesio 😅 dar dadet reikia, tikriausiai kaip niekas kitas žinai 😌 man už 9 sav, lapkričio 6d. O kiek Tau scanu bu…
As irgi UK, su pirmi turejau 2 scanus kaip priklauso 12 ir 20 sav. Dabar irgi daugiau nenusimato
Paula Viktoria parašė:
čia uk be naglumo nieko negausi ir niekas nekreips demesio 😅 dar dadet reikia, tikriausiai kaip niekas kitas žinai 😌 man už 9 sav, lapkričio 6d. O kiek Tau scanu bu…
Bus 4 , 2 privatus kita antradieni varau privaciam skane Bristol ir 17 d varau NHS ju ta skana 🤭🤰
Rolin parašė:
Tai taip, aisku jog nuo vaikelio priklauso ir pan,
..bet tokius zinoti paprastus dalykus, kaip guldyti, kaip daznai vaikelio galvos p…
O nenorit nueit į nėščiųjų, žindymo kursus? Aš su pirmagime, kai išėjau į dekretą, apėjau kelis, kai kur su vyru eidavau. Ten apie visa tai pasakoja - kaip plaut užpakalį, kaip prižiūrėt bambą, kaip maudyt, kaip raukšles išvalyt, kaip guldyt, kas normalu, kas ne. Apie pirmus kakius, sysius, kaip jie turi atrodyt, kiek jų turi būti per parą, kaip svoris turėtų augti ir tt ir pan.
Žindymo kursus irgi labai rekomenduočiau, jei planuojat žindyt, ten tikrai daug info pasako, ko per nėščiųjų kursus nepasakys, o gimdymo namuose akušerės irgi ne visada kompetetingos tuo klausimu.
Austinys parašė:
O nenorit nueit į nėščiųjų, žindymo kursus? Aš su pirmagime, kai išėjau į dekretą, apėjau kelis, kai kur su vyru eidavau. Ten apie visa tai pasakoja - kaip plaut už…
Taip planuoju pasiziureti, tcia UK tikiuos jog irgi toki informatyvus kaip LT. Jei butume Lietuvoje su vyru i visus kursus eitume speju
Allana parašė:
As irgi UK, su pirmi turejau 2 scanus kaip priklauso 12 ir 20 sav. Dabar irgi daugiau nenusimato
Gal irgi jauna, sveika, nerūkanti?
Vikuzka parašė:
Bus 4 , 2 privatus kita antradieni varau privaciam skane Bristol ir 17 d varau NHS ju ta skana 🤭🤰
niu bet tu nhs tai tik du irgi taip? Čia, matyt, taip turi but 😄 turejau aš extra du, pradžioj. Sakau tai kaip Jus žinot ar vaikas bus pasiruošes gimti? apčiuopiam sako 😄😄 Okkk sakau.. Man nerealu atrodo, vyras irgi sako pasiimsim tada, nesamone kokia, mama irgi sako kas čia per nesamone, taigi lietuvoj tas ir tas... Sakau mes anglijoj 🙈
Rolin parašė:
Taip planuoju pasiziureti, tcia UK tikiuos jog irgi toki informatyvus kaip LT. Jei butume Lietuvoje su vyru i visus kursus eitume speju![]()
Galvojau ir aš nes man vis kyla kvailu klausimu apie nėštuma, pasiruošima vaiko gimimui ir šiaip bijau pasimesti ka daryti kai vaikas gims 😄 Bet visgi nenorečiau klausytis kaip man ir kada pradeti daryti, kaip auklėti ir mokyti 🙈 Pasistengsiu daug skaitinėtis info kokia mane domina, paklausinėsiu artimuju, draugiu, ar nepasikuklinsiu paprašyti mamyčiu patarimo 🤩❤️
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai