Urteute parašė:
Pradžioje, o kaip sveikinu, tada tik iki lapkričio dirbsi? Mhmmm ką reiks daryt? Ai tai tu ir motinystės atostogų eisi? Oi kaip čia ilgai... nu norėjau dar užsirašy…
net susijuokiau 🤭🤭 idomios reakcijos tikrai..
Urteute parašė:
Pradžioje, o kaip sveikinu, tada tik iki lapkričio dirbsi? Mhmmm ką reiks daryt? Ai tai tu ir motinystės atostogų eisi? Oi kaip čia ilgai... nu norėjau dar užsirašy…
Man irgi paskutiniu metu labai tempia pilvą, toks maudimas atsiradęs, kartais ir suskausta. Bet stengiuosi rami būti, nesitampyti, pagulėt daugiau. Pasakiau savo ginei tai nuramino, kad viskas tik dėl to, kad auga pilvelis ir visi raumenys įsitempę. Tad su ta mintimi save ir raminu, nes kažkurį vakarą net skausmą jaučiau, jau vos ne į ašaras, galvojau gal tikrai kas nors negerai. Na ir kai nusiraminau, jau va kelios dienos ir nejaučiu negerovių 😊
Paula Viktoria parašė:
Įpratę klientai per 9 metus, kad aš ta, kuri retai serga, galiu ko gero suskaičiuot kiek nebuvau. Kad ilgai dirbu vakare ir db bam sakau atostogos 😂😂😂😂
Mano klientė tik viena sužinojo nes jau nebeištvėriau nepasakius. Atėjo - ojjjj oj kokiaaa tu nusibaigus atrodai. Aš tokia sakau nu jo, pavargau.
Nu bet tai koooookia tu nusibaigus šakes! Sakau nu jo nusibaigus ir biski nescia..
Matytumet jos veida. Stovejo issiziojus
sako oj sory sory
KarinaBaby parašė:
Mano klientė tik viena sužinojo nes jau nebeištvėriau nepasakius. Atėjo - ojjjj oj kokiaaa tu nusibaigus atrodai. Aš tokia sakau nu jo, pavargau.
Aš tai jau nemažai senųjų klientų pasisakiau, nes jau matosi. Pilvo niekada tokio neturėjo. Liemuo buvo, o db... o ir tuo pačiu pasakau, kad kitos pradėtų žiūrėtis, kuriems pastoviai masažų reikia.
KarinaBaby parašė:
Nu bet tokios tai geriausios! 🙈 mane is proto varo tokios netaktiskos moterytes, gal sergi, gal pervargai, gal vakarais vyno per daug isgeri
nu koks kieno reikalas, atrodo, kad visada turi sypsotis ir buti kaip nuo virselio 🙈
FoxyFox parašė:
Nu bet tokios tai geriausios! 🙈 mane is proto varo tokios netaktiskos moterytes, gal sergi, gal pervargai, gal vakarais vyno per daug isgerinu koks kieno reikal…
Po to prisipazino, kad jau antra kart taip "papuola". Kazkada kitai buvo pasakius, kad baisiai atrodo, o ta pasake kad laukias
KarinaBaby parašė:
Po to prisipazino, kad jau antra kart taip "papuola". Kazkada kitai buvo pasakius, kad baisiai atrodo, o ta pasake kad laukias![]()
Baisios tos nesciosios 😂😂😂🙈🙈
105 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai