Ievuciukas123456 parašė:
Prajuokinot su tuo rijimu 😁😁😁Aš irgi turiu tokią pačią kolegę,kuri viską iš eilės ryja,o poto verkia,kad apkūni yra😁
Nu nebuna nei vieno kolektyvo kur nebus kokia gyvaciuke isitaisius🙈🙈 kuo daugiau moteru tuo baisiau😁
Ievuciukas123456 parašė:
Prajuokinot su tuo rijimu 😁😁😁Aš irgi turiu tokią pačią kolegę,kuri viską iš eilės ryja,o poto verkia,kad apkūni yra😁
Nu nebuna nei vieno kolektyvo kur nebus kokia gyvaciuke isitaisius🙈🙈 kuo daugiau moteru tuo baisiau😁
Peleda3 parašė:
Todėl savo kolektyve bendrauju tik su vyrais😁😁
Vajeee kaip gerai,jokių pletkų ir intrigų.
Pyragėlis parašė:
🥳💐🙈 Sveikutes. Kaip jauciatės? Kaip su pykinimais? Kaip susitvarkot su maistu? 🙈 Man sunku nevemti kasdiena.🤮😏 Valgyti noriu kaip laukine. 🤯
Na po truputi gerėja savijauta.Dar kartais užeina pykinimai-vėmimai,bet jau nekasdien😊Tik kažko dar yra jėgų trūkumas,vis labai greitai pavargstu..Na bet nepalyginsi su savijauta kokia buvo prieš pora savaičių,nes tada nieko valgyt negalėjau dėl ištisų vėmimų.
Pyragėlis parašė:
🥳💐🙈 Sveikutes. Kaip jauciatės? Kaip su pykinimais? Kaip susitvarkot su maistu? 🙈 Man sunku nevemti kasdiena.🤮😏 Valgyti noriu kaip laukine. 🤯
Man dar išlieka šleikštulys.Ypač po pietų.Tai be kramtomos mėtinės gumos niekur.
Vakarais jei daugiau pavalgau,tada skrandis sustoja visiškai.
Bet lyginant su tuo kas buvo,tai dabar jau gyvenu.
Pyragėlis parašė:
Aš irgi jau gerai jaučiuosi! Ir jėgų atsirado daugiau, su pykinimais jau apie mėnesį nebendrauju, tik labai retais atvejais toks šleikštulys būna 🌸
Muere parašė:
As tai jau ir suknele buvau nusipirkus ir viska... Bet karantinas uzpuole, paskui apsitarem, kad po vaiko gimimo tuoksimes... Vis galvoju kazin per kiek laiko svori…
Mes taip pat norim tuoktis, bet deja pavyks tik po vaikiuko gimimo, tačiau nedarysim nieko apart susirašyti. O nespesim, nes vyras turi keisti pavardę palikimo pagrindu- ne itin pritariu bet neteisiu, ne man būti teisėjai. Užtruks nes esam UK ir nenorim į lietuvą- dirbti reikia, o atostogos lietuvoje baisi prabanga 😅 Kol pasikeis pavarde 2 menesiai, tada dar menesi ar pusantro pasa kol pasidarys ir štai jau koks gruodis ar sausis. Tada kol sulauksim eilės santuokai iregistruot vaikui bus koks menuo ar du... Norėjau pasigimdyti ne "merga budama" bet ka padarysi, toks gyvenimas 💁🏼♀️ Ar darysite didele švente?
Pyragėlis parašė:
labukas! o bandei ieškoti sprendimu? mineralinis vanduo, ar ką? Galbut reiktu paprašyt vaistuku nėščioms? Gali padėti keisti maistą, pvz pabandyti koki indiška, kinietiška ar dar kokia virtuve 😊 O man tai buna gerai, bet karta savaitej pavemiu 😄 Bet po to vemimo jau kaip valgyt norisi 🤭
Merginos, labai kuklinuosi paklausti bet manau čia geriausia vieta... Kai negyvenau su vyru, turejau daug išskyru, tada kai pradejom gyventi, sumažejo. Kai pastojau, praktiškai nebebuvo, o dabar kokia savaite gal pusantros beproto daug išskyru, kaip ir normalios kaip butu per kokia ovuliacija, bet juk nebudavo išvis 🧐 Tikrai nežinau ar turiu susirupinti ar tai normalu. 🙈
Paula Viktoria parašė:
Mes taip pat norim tuoktis, bet deja pavyks tik po vaikiuko gimimo, tačiau nedarysim nieko apart susirašyti. O nespesim, nes vyras turi keisti pavardę palikimo pagr…
Jei nevarskines( neprimena pienliges arba kandidozes)- ramiai sau gyvenat. Isskyru kiekis yra individualu labai.
Mistka parašė:
Jei nevarskines( neprimena pienliges arba kandidozes)- ramiai sau gyvenat. Isskyru kiekis yra individualu labai.
iki daugmaž 14sav buvo tokios kaip košyte bet neprimine varškės, o dabar normalios bet kaip ir minejau, daug. Susimąsčiau tik, kad padaugejo labai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai