Apelsinass parašė:
Palatą dabar nebent jeigu privačią išsiperki, tada leidžia vyrui pasilikt
Na manau,kad jei viskas ok,varysiu saviski namo😁 nes namie chiebros yra😁
Apelsinass parašė:
Palatą dabar nebent jeigu privačią išsiperki, tada leidžia vyrui pasilikt
Na manau,kad jei viskas ok,varysiu saviski namo😁 nes namie chiebros yra😁
Greta_aa parašė:
Merginos, o jus pagalves pirmais menesiais naudosit? Nes siaip kiek skaiciau, kad iki metuku nereikia, bet dabar ziuriu instagrame visi kurie kelia nuotraukas tai t…
laurasadz parašė:
O pas mus kaip tik praktiskai niekas nenese pampersu dovanu, plius buna ne visokie tinka leliukui![]()
dar nežinia kaip del tos coronos, ko beduoda ko ne 🤭 aš dar tokia esu kad viskas geriau savo. Dar reiks dometis ar imanoma išsipirkti palata, nes tragedija man vienoj palatoj ne tai kad kelios, o minimaliai 10-12 moteru su naujagimiais 🙈 kai mamai padėjau, slaugiau po cp tai tikrai tragedija pasakojo 😅
Paula Viktoria parašė:
dar nežinia kaip del tos coronos, ko beduoda ko ne 🤭 aš dar tokia esu kad viskas geriau savo. Dar reiks dometis ar imanoma išsipirkti palata, nes tragedija man vien…
Nu jooo kai tokia saika,viena uz kita garsiau tai nekas tada
Paula Viktoria parašė:
dar nežinia kaip del tos coronos, ko beduoda ko ne 🤭 aš dar tokia esu kad viskas geriau savo. Dar reiks dometis ar imanoma išsipirkti palata, nes tragedija man vien…
As domejausi pas mus bent jau nera privaciu palatu Po gymdimo 😒
Paula Viktoria parašė:
Na jo, na bent jau pas mus po 1-2 guldo tik po gimdymo
Vikuzka parašė:
As domejausi pas mus bent jau nera privaciu palatu Po gymdimo 😒
reiks pasidomet labai tikiuos kad bus o jei ne ta pačia diena prašysiuos namo 😟😟
laurasadz parašė:
Na jo, na bent jau pas mus po 1-2 guldo tik po gimdymo
tai dar nieko po dvi, o ten tai po koki 10moteru palatoj perskirta užuolaidom tai isivaizduokit 😅
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai