Planuojanti4 parašė:
Va ši 😊
Ačiū, pabandysiu rasti, galbut pdf netyčia turite?
Peleda3 parašė:
Oj tikrai nepanikuokit ir nepulkit iskart visko pirkti😊 ir labai daug rubeliu prisipirkti nepatarciau,nes jie greit augs,net nespesit visu apvilkti🤣buvau dukrai pri…
Del rubeliu tai joo, vyras tris dukterečias turi sako nieko daug nepirksim rubeliu, kam reikia jeigu tuos pinigus geriau leisiu tam kad tėvyste pagerinti mums 🙈 Kaip gerai Jums gimdžiusioms kai jau yra ramu 😅😅
LadyLou parašė:
As elektrinio pientraukio su pirmu nepirkau, turejau rankini, tai elektrinis man pirkiniu sarase dabar nr. 1. Pas mane labai sunkiai pienas radosi, reikejo pagalbos…
elektrini ir pirkau, dar drauge sake nuo mechaninio Jai dar labiau krutine skaudejo, tai tikiuosi, kad labai pravers elektrinis. Buvo ir tipo iš abieju krutiniu iškart, bet sakau ai užteks man ir viengubo 😅😅
Geltona.pieva parašė:
Gal galit parodyt kaip atrodo?
rytoj parodysiu 🤩 didesni dar specialiai pirkau
Greta_aa parašė:
O kas per aparatas temperatura padaro? Netinka pieno temperatura kuri isspaiusta is krutines?
mišinuka padaro idealios temp, kadangi neketinu ilgai maitinti(ne ilgiau puses metu, nenoriu kad nukramtytu man papyčiu), o ir apsidraudžiu jeigu nepakaks kad ir turesiu, ar kad alkanas labai bus- manau pravers anksčiau ar veliau.
KarinaBaby parašė:
Ir man taip. Visos aplink grazios, tik as baisi,ka beuzsideciau. Jau su pirmu buvau babaisa, norejau su siuo but instadyva..
spės ir taip pastebėti ta pilvuka.. Nors jeigu atvirai, tai vaikštau specialiai glostydama pilvuka labai judriose parduotuvese, kur žmones grudasi, kad tik atsargiau biški butu, nesinori kad kas užkliutu, tada kogero parodyčiau mamyčiu kung-fu 🤣
KarinaBaby parašė:
Del kudikio rubu - rase kad geriausia su knopkem ne per galva bodziumai. A nu nafik zinokit, man geriausia per galva buvo. Nes labai neramus vaikas buvo, kol ten ra…
o kam naudojami antspeniai? 🙈🙈 kuo Jie padeda? taip išeina, kad kaip kuriai mamai ir kaip kuriam vaikui patogumas rubeliu
Jusu vaikiukui matau vieneri ir Jusu patirtis labai šviežia 🤩🤩
Peleda3 parašė:
Nezinau kodel,bet lidlo nemegstu😁 jame nebuvau jau kokie 2 metai,kai atsidare musu mieste kelis kart nuejau,bet man lb nepatiko tos parduotuves kvapas🤣🤣🤣…
man irgi lidlas ne itin lietuvoj patiko 😅😅 o uk ne visi ir tai tik maisto. manau kai reiks tai leksiu i primarka kukuliukui