2022.03.12 12:01 (prieš 4 m.)
Sensacija parašė:
As jus labai gerai prisimenu! Nuosirdus dziaugsmas uz jus!❤️ Pamenu kaip skaudziai isgyvenot tai, ka isgyvenu as siandien 😔
Jeigu jums bus lengviau, tai jus ne viena su tokiomis istorijomis.. Zinau, kad sunku suvokti, nes galvoji, kad gali buti bet kam, bet tik ne tau.. Simtsi klausimu KODĖL? GAL KAZKA NE TAIP PADARIAU? GAL AS KALTA? Ir pan. Bet poto ateina susitaikymas, nusiraminimas, suvokimas, kad turbut ne veltui taip nutiko ir galiausiai vel viltis nusviecia kelia❤️ mano pirmas nestumas buvo ankstyvas perdileidimas 5sav (lb planavom, lb laukem, iki siol prisimenu ir pagalvoju)... Bet, nebutu taip ivyke, netureciau nuostabios dukrytes🥰 Planavome antra ilgokai vel..kaip tik si balandi butu gimes, per mano gimtadieni.. O, bet, taciau.. 8sav atejusi pirmojo vizito isgirdau „nesivystantis nuo 6sav..“ Sirdis vel i sipulius duzta, nes kai planuoji ir lauki, nera nieko baisiau, kai ta dziaugsma kazkas nutraukia.. Laime, jau po poros dienu pradejau kraujuoti (ir nebebuvo soko ir lekimo i priimamaji, nes zinojau kas yra). Na ir po to, po 4men planavimo vel teigiamas testas🙏 Ir svarbiausia, kad tas nerimas nepaleidzia,nes zinai, kad visko jau galima tiketis.. nors bandai nuosirdziai dziaugtis.. Bet, turbut, neramu man jau bus visa nestuma...
Nusiraminkite, viskas bus gerai, issiverksite, nurims skausmas ir toliau planuokite❤️ o musu nebylus angeliukai visada bus salia musu🙏