Sensacija parašė:
Gydytoja man aiskino, kad skausmo su tepimu buti negali vaziuokit i priemima nelaukit❤️ Jie privalo ziureti ir tikrinti pati ramiau jausites nei laukti tiek laiko, …
Kaip jus laikotės ?
Sensacija parašė:
Gydytoja man aiskino, kad skausmo su tepimu buti negali vaziuokit i priemima nelaukit❤️ Jie privalo ziureti ir tikrinti pati ramiau jausites nei laukti tiek laiko, …
Kaip jus laikotės ?
Snoozy parašė:
Kaip jus laikotės ?
Labai sunkiai, prasidejo persileidimas skausmai nezmoniski vaistai nenuima skausmas kaip kokiu saremiu. Na o emociskai istisai verkiu labai sunku susitaikyti per daug netiketa nebuvo jokiu pozymiu, kad kazkas negerai tai reikejo isgyventi soka, o dabar emocijos kaip gedulo... Lyg butu ispleses kazkas dalele manes... Pirmas vaikelis mums butu buves... Bet stengiuosi kreipti mintis, kad kuo greiciau vel pastoti ir vel justi ta laime...🙏❤️
Sensacija parašė:
Labai sunkiai, prasidejo persileidimas skausmai nezmoniski vaistai nenuima skausmas kaip kokiu saremiu. Na o emociskai istisai verkiu labai sunku susitaikyti per da…
Na mes stiprios. Pasidarykit tyrimus kai nustosit kraujuoti. Jeigu norėsit galim susirasyti az. Papasakosiu kaip aš visa tai išgyvenau ..
laubur parašė:
Merginos,juk man sakė,jog nesivystantis. Tai sakė laukti kol natūraliai valytis pradės.o kad vėlesnis pastojimas tai tik maža tikimybė buvo..
Aš vistiek vykčiau jūsų atveju. Gal tikrai velesnis pastojimas ir dar galetumet išsaugoti mažyli🤍
Sensacija parašė:
Mano meiles sirdele sustojo plakti 8sav siandien pradejo teplioti lekiau i primamaji ir suzinojau tiesiog viskas slysta ir po koju...
Apkabinu ir linkiu stiprybes 🎈
deimante112 parašė:
Kaip jums draugavimas su maistu? 😁 Aš dieną issiviriau aštrios sriubos, o vakare va dabar valgau ledus su kondensuotu pienu 😁 rytais išvis nevalgau, nes nuo maždaug…
Draugauciau su maistu,ypac saldumynais bet gydytojai uzdraude 🙄
Pykinimas jau kokia savaite nustojes,todel labai nepatinka sis periodas,nes simptomai nustoja buti ir prasideda nerimas del nesivystancio (vyras primine,kad ir su 2 nestumu taip buvo),tai dabar antradienio echoskopas issklaidys abejones.
Amber3 parašė:
Mane irgi vs diena nezumiai pykina, kazka uzkandu geriau. Valgyt noriu lb, ypac vsisiu, sriubos, bet nuo pat pradziu rytinis culrus lb kyla, nesusitvarkau du maistu…
Kokie jusu cukrai buna? Mano 2 nestumainsu insulinu praejo. Dabar laikausi diabetiku mitybos,bet vis tiek cukrai kyla kartais virs normos 💩💩
Roberrrrrta parašė:
Kokius uzsiemumus planuojate lankyti, o gal jau lankote? As planuoju i baseina , bet skaiciau ,
Nelabai pas mus yra uzsiemimu. O apie baseina net minciu neturiu. Man visur visada salta,su nestumu dar labiau,tai tik svajonese lieka karsta pirtis
Nomina parašė:
Man tie patys norai!😂
Man irgi tas pats
laurora parašė:
Apkabinu ir linkiu stiprybes 🎈
As laikausi GD dietos, bet sakau gal bandyti cukraus detoksa, nes na nepadeda. Lb bijau to insulino. Neturiu nei antsvorio, nieko, nesuprantu ldl man jis pasireiskia😢 O ar vaikam viskas buvo gerai po to insulino? Ar jums po gimdymo buvo vislas ok? Nes prisiskaiciau, kad organizmas gali priprasti prie insulino ir aptingti, paskui po gimdymo gali buti bedu..
Pirma sav ejo susireguliuoti, bivo iko 5.2. Dvi paskutinesa sav. (butent kai prasidejo karas ukr) ne kart nebivo 5.2. Visada 5.7, 5.8, 5.9. Sian isvis 6🤦♀️ O visa diena po vosu valgiu bina viskas ok🤷♀️ Bet ir miegu prastai, vis pabudineju,gal cia nuo streso.. Nors bandau nestresuoti. Sakiau gineo, kad aukstas cukrus ir nelabai suregiliuoju, bet jo kazkaip lb nepergyvena, uzrase mane 28d vizituo, sako jei tyrimai vel bus blogi, tai sius pas endo. Bet tiek dar laiko laukti pas ja, paskui pas endo.. Baisu del vaikucio.
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai