Sensacija parašė:
Palieku jus mergaites i sipulius duztancia sirdimi
Kas atsitiko??😥
Laikykitės...🤍
Sensacija parašė:
Kas atsitiko??😥
Laikykitės...🤍
Sensacija parašė:
Stiprybės ❤️❤️❤️
Sensacija parašė:
Mano meiles sirdele sustojo plakti 8sav siandien pradejo teplioti lekiau i primamaji ir suzinojau tiesiog viskas slysta ir po koju...
Puikiai jūs suprantu kaip jaučiates..pati nežinioje esu... Laikykites. Kai atsigausit po šio smūgio,gandrai tikrai aplankyd jūs❤️❤️❤️❤️
Sensacija parašė:
Mano meiles sirdele sustojo plakti 8sav siandien pradejo teplioti lekiau i primamaji ir suzinojau tiesiog viskas slysta ir po koju...
Laikykites, jus stipri❤❤❤❤❤
Sensacija parašė:
Taip kartu laukėm ir džiaugiamės... Bet tikriausiai taip turėjo būti,laikykitės mes stiprios🙏🤍tikrai ateis šventė į jūsų kiema ir linkiu kuo greičiau💗
Saldapicki parašė:
Taip kartu laukėm ir džiaugiamės... Bet tikriausiai taip turėjo būti,laikykitės mes stiprios🙏🤍tikrai ateis šventė į jūsų kiema ir linkiu kuo greičiau💗…
Taip liūdna tikrai, kai kartu džiaugėmės su sensacija, dalinomės simptomais... labai liūdna,niekaip neišeina iš galvos..
Stebukl3lis parašė:
Taip liūdna tikrai, kai kartu džiaugėmės su sensacija, dalinomės simptomais... labai liūdna,niekaip neišeina iš galvos..
Tikrai....😥
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai