wielmutie parašė:
Po truputį jaučiu, jūs turbūt jaučiate daug stpresniusSakykite ar jums aspiriną ir geležį išrašę jau?
Aš geriu aspiriną nuo 15 gal savaitės. Ir geležį bei Omega
wielmutie parašė:
Po truputį jaučiu, jūs turbūt jaučiate daug stpresniusSakykite ar jums aspiriną ir geležį išrašę jau?
Aš geriu aspiriną nuo 15 gal savaitės. Ir geležį bei Omega
Tomaaa parašė:
Sveikos, dvynukų mamytės.💙 Kokius vėžimėlius išsirinkote? 😁 Mes įsigijome Bugaboo donkey twin, bet tie lopšiukai tokie siauručiai. 😁 Dar įdomu, žadate vieną lovytę …
Aš irgi jau turiu bugaboo donkey, visos dvynių mamos rekomenduoja labai, tai per daug ir nebesukau galvos, ką čia rinktis
Lovytę turiu didelę, tai bandysiu joje abu kartu pradžiai guldyt, o paskui žiūrėsiu. Šiaip atskirai norėčiau migdyt vėliau. Bet su pirmu tai žinau kaip būna - vaikai kartais į tėvų lovą atsikrausto ir visi lopšiukai lieka nepanaudoti
bet aišku, su dviem lovoj neisivaizduoju jau kaip sektųsi, nes vienas ten būdavo jau per vidurį išbujoja
nikole_ parašė:
Aš geriu aspiriną nuo 15 gal savaitės. Ir geležį bei Omega![]()
Daktarai dėl kokios priežasties liepia vartoti?
renata19900404 parašė:
Daktarai dėl kokios priežasties liepia vartoti?
Dėl to, kad dvynukų nėštumas, kad sumažintų preeklampsijos riziką. Jokių kitų rizikos faktorių neturiu, vien dėl to, kad dvynukai
renata19900404 parašė:
Labuka. Aš su tokiu klausimu gal labiau mamoms kurios turi identiškus dvynukus,bet ir kitoms. Kaip jums vaisiaus vandenų pas abu vaikus yra vienodai?
Labukas, tikrai nevienodai, skiriasi, svarbiausia norma, kad būtų. Aš irgi labai stresuoju dėl visko.
renata19900404 parašė:
Labuka. Aš su tokiu klausimu gal labiau mamoms kurios turi identiškus dvynukus,bet ir kitoms. Kaip jums vaisiaus vandenų pas abu vaikus yra vienodai?
Mano neidentiški, bet irgi ne vienodai, gali skirtis iki kažkiek ten, svarbu kad nedaug
wielmutie parašė:
Labukas, tikrai nevienodai, skiriasi, svarbiausia norma, kad būtų. Aš irgi labai stresuoju dėl visko.
Aš irgi prisidedu prie stresuojančių
nežinau net kaip normaliai pradet reaguot j viską , kažkokia sujautrėjus
dabar pilvukas pradėjo labiau augt, prasidėjo nugaros apačios tempimas/ maudimas, tai jau baisu iškart 😂 plius aš prieš 1 metus ir 3 mėnesius turejau cezari tai iš vis baimių daugiau nei smegenų pas mane šiuo metu
Ir nesvarbu, kad gydytojai sako, kad viskas Ok, vis tiek grėsmių prisigalvoti visokių galima
Pate parašė:
Aš tai šiandien visą dieną kankinuosi su galvos skausmu 🫠 o dar kitą savaitę turiu vykti į komandiruotę 3dienom į Paryžių, o ten dabar tas blakių bumas, tai net než…
Ohhhh suprantu tą nerimą jūsų. Bet dar mažai savaičių pas jus, jei gerai jaučiatės , tai visai smagu prasiblaškyt komandiruotėje
na bent jau man taip būtų, nes jau 1,5m sėdžiu su vaiku namie, tai norėčiau į Paryžių 😂
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai