Bandel parašė:
Butent, kad 8sav išmatavus jau pilnai širdelė turėjo plakti. Tikrino ir akušerė ir ginekologė abi tikrino visus variantus. Čia ne 5-6sav neštumas 🙂 man yra anksčiau…
Stiprybės❤️🩹
Bandel parašė:
Butent, kad 8sav išmatavus jau pilnai širdelė turėjo plakti. Tikrino ir akušerė ir ginekologė abi tikrino visus variantus. Čia ne 5-6sav neštumas 🙂 man yra anksčiau…
Stiprybės❤️🩹
Giliukaas parašė:
Sveikos, gal turime jau nėštukių?![]()
Sveiki,tik vakar sužinojau,kad laukiuosi,man 6sav.🙂
Buvau siandien pas gyn tai 6sav 5mm del sirdeles nieko nesake nemalonus gyd pasitaike tik pasake kad nestumas gimdoj ir kad darytis genetinius nes man 37. Kas daretes? Kur ten kaip ? Siuntimo nedave. Nesu gimdziu lietuvoje nieko nesigaudau. Tai pas gynekologa dave siuntima pries tai akusere . Ka man dabar pas akusere reik eiti? Ar seimos gydytoja?
Bandel parašė:
Šnd buvau echo, atitiko 8sav širdutės nematė. Medicininis išvalymas
Užjaučiu, laikykitės.
Lemur parašė:
Buvau siandien pas gyn tai 6sav 5mm del sirdeles nieko nesake nemalonus gyd pasitaike tik pasake kad nestumas gimdoj ir kad darytis genetinius nes man 37. Kas daret…
Jeigu nemokamai, priklauso Prisca, mokamai Nipt.
Aš irgi 35+
Papatya01 parašė:
Sveikos, vasarinukų mamytės! Gal galit pasidalinti kuo maitinatės šiuo metu? Visą dieną pykina, valgyt nesinori, nebeturiu idėjų ką pasigaminti ir valgyti, kad bent…
Valgau beleką 😂 pirmą savaitę kai pradėjo pykint pusryčiams tik batoną valgiau 😂 dabar kokį kiaušinį ryte, pietums dažniausiai vaisius tiesiog ir vakare jau kažką normaliai. Nes vakare jau gerai jaučiuosi galiu valgyt. Va dabar guliu kol vaikas miega ir svajoju apie krabų lazdeles tešloje arba iš viso bomzpaki 😂😂 bet neturiu nei to nei to, tai reiks galvoti kažką 😂
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai