Vaidiaska parašė:
Baseina mes taip pat lankom ir darzely ir seip abu nueinam atsipaliduot ? tai jam patinka ten taip pat. Jis darzelyje man daug gauna visko. Visokiu mazasu, mankstu …
Oj kaip faina superini darzeli turit
Vaidiaska parašė:
Baseina mes taip pat lankom ir darzely ir seip abu nueinam atsipaliduot ? tai jam patinka ten taip pat. Jis darzelyje man daug gauna visko. Visokiu mazasu, mankstu …
Oj kaip faina superini darzeli turit
rutis82 parašė:
Oj kaip faina superini darzeli turit![]()
Musu spec grupe ? o darzelis ne vien spec vaikais dirba. Tai tikrai geras darzelis ?
Vaidiaska parašė:
Musu spec grupe ? o darzelis ne vien spec vaikais dirba. Tai tikrai geras darzelis ?
O kur cia toks randasi?
rutis82 parašė:
O kur cia toks randasi?
Mazeikiuose ?
Vaidiaska parašė:
Mazeikiuose ?
Nu super
rutis82 parašė:
Nu super![]()
Taip, gerai kad bent yra tokiu darzeliu. Gauni kazkokiu uzsiemimu. Po to jau pats sprendi ka nori privaciai samdais savo vaikui.
Vaidiaska parašė:
Taip, gerai kad bent yra tokiu darzeliu. Gauni kazkokiu uzsiemimu. Po to jau pats sprendi ka nori privaciai samdais savo vaikui.
Tikrai taip
kad tik daugiau tokiu butu darzeliu
dianadarija parašė:
As is vilniaus. Mums f83.
Kuriam rajone gyvenat?
viktorijakama2014 parašė:
Kuriam rajone gyvenat?
Senamiesti
dianadarija parašė:
Na va rugsejo 1 neeinam i darzeli. Nezinojau lad dabar istatymai pasikeite. Neturim dar sveikatos pazymos. O pas daktare tik 8d. Kol viska sutvarkysim.![]()
As pazyma twarkau geguze.kai paskambino kad priime i darza ir iskart puoliau tvarkyt.apie kokius istatymus kalbat? Nes ir man asmeniskai reikedavo med pazymos lankant mokykla
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai