Googa parašė:
Išraše siuntimą šeimos gyd. Pas neurologa kreipėmės privačiai. Kitaip eles didžiulės buvo.
O ka privatus neuro gali kazkaip pagreitint situacija del Santaru raidos centro? Nelauktu gi tuomet visi ten menesius kad papult?
Googa parašė:
Išraše siuntimą šeimos gyd. Pas neurologa kreipėmės privačiai. Kitaip eles didžiulės buvo.
O ka privatus neuro gali kazkaip pagreitint situacija del Santaru raidos centro? Nelauktu gi tuomet visi ten menesius kad papult?
100salu parašė:
Neisivaizduoju jau 3 menesius laukiam , o eile dar ilga ilga..
O varge. Tai jei žmogus turi reikalą gultis, tai tada reikia ir gultis, o ne konsultacijų prašytis
100salu parašė:
Pagerinti tikrai ne. Bet iš savo puses, apžiūra, echo... Parašo išvadas. Mums įrase stebėti. Jei ką kreiptis vėl. Šeimos gyd išraše siuntimą į rc. Tai tesiog skambinau spalį kad įrašytų į eilę, o gavom vieta vasarį.
Karelija parašė:
O kaip jus tvarkotes su savimi psichologiskai? Nes as nuolatiniame nerime del ateities, kaip vaikui seksis, ka jis ateityje sugebes pasiekti. Daznai net negaliu uzm…
Man tas pats, esu visiskoj duobej. Vaistai nepadeda. Jau teko ligoninej net kelis kartus nervus gydyt, tas pats š,..
Sveiki ir sveikos,
Mokykloje nesusitvarko su pradinuku su lengvesne Aspergerio forma. Skyrė nuotolinį mokymą, kuris nepasiteisino. Kitose mokyklose nėra vietų.
Kuriose mokyklose galėtų būti vietų trečiokui?
Labiausiai domina valstybinės, bet gali tikti ir privačios.
Kokia jūsų patirtis su nuotoliniu mokymu iš namų?
Sveiki,
Ieškau nusiraminimo. Labai nerimauju dėl sūnaus. Jam metai ir du menesiai, tačiau jis ne visada reaguoja į savo vardą. Būna kartais atsisuka pasaukus, būna kartais neatsisuka. Girdi tikrai gerai. Akių kontakta turim. Išsakius šeimos gydytojai ir neurologei nuogąstavimus, ramino, kad berniukas dar mažas, dar anksti, o pasaukus vardu, į gydytoją pažiūrėjo. Su vaikais žaidžia, tačiau dideliu emocijų pamačius panašaus amžiaus vaikus nerodo. Žaidžia su įvairiais žaisliukais, nesikoncentruoja į kažką vieno. Tiesa, dar neramina, kad kartais kitiems vaikams pesa plaukus, isikabina ir nepaleidžia. Gal kuri mamyte galėtų pasidalinti panašia patirtimi?
Laiminga13 parašė:
Sveiki,
Na mano dukrai buvo tik įtariamas autizmo spektro sutrikimas (nepasitvirtino) dėl kalbos raidos sulėtėjimo, bet iš savo bendros patirties galiu pasakyti, jog tokiame amžiuje ir neturi žaisti su kitais vaikais (nors rašote, kad žaidžia) ar kažkaip džiaugsmingai į juos reaguoti. Kad peša plaukus, tai irgi nėra kažkas keisto. Pas mane šeimoj brolis sesei ir plaukus peša, ir į užpakalį kanda, ir dar velniai ko būna
Vien dėl to, kad ne visada reaguoja į vardą, sutrikimų neieškočiau.
Milais parašė:
Na mano dukrai buvo tik įtariamas autizmo spektro sutrikimas (nepasitvirtino) dėl kalbos raidos sulėtėjimo, bet iš savo bendros patirties galiu pasakyti, jog tokiam…
o buvo dar kokie pozymiai? maniskiui 2.8 metu, nekalba, nelaiko akiu kontakto, lekimas lauke, nereaguoja i varda, logopede ir ergoterapeute itaria autizma ir patys manom zenklus. Ar buvo kam buvo panasus simptomai bet nepatvirtino vrc?
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai