Redžė parašė:
na, bet iki naujųjų nemesiu matavimo manautikiu, ir labai noriu, kad šį mėn pasisektų
![]()
smagu girdet ;) Graziu skaiciuku rytoj ryte visoms
Redžė parašė:
na, bet iki naujųjų nemesiu matavimo manautikiu, ir labai noriu, kad šį mėn pasisektų
![]()
smagu girdet ;) Graziu skaiciuku rytoj ryte visoms
Kristut parašė:
SupratauNu geras :))) Daug ko nezinojau.
Apie mergaites ir berniukus taip graziai surasei, kad tikrai ikvepe vilties pamaty…
Aciu Kristut, man ir paciai sis menuo buvo pilnas streso, bet vis laukiau...Nieko, naujas menuo pries akis ;)
Redze, ND buvo 1val nakties is ketvirtadienio i penktadieni. O ov, kaip speju, buvo penktadieni (kaip jau rasiau sprendziu pagal gleives ir OT(teigiami buvo treciadieni ir ketvirtadieni)), nors TD nubreze sestadieni, bet pasiskaiciau internete, kad BT pakyla po 1-4 paru nuo ov, tai niekas nezino kaip ten buvo is tikruju. Net jei ir sestadieni, tai max 2 paros buvo praeje po myliuko, tai, manau, neblogos salygos uzkibt
Kristut parašė:
Nezinau zinokit, kodel jis pasake, kad nebuvo cia Ov, gal jis turi galvoj, kad II fazeje turejot auksciau kilti. Sako Ov nebuna, jei skirtumas tarp faziu iki 0,3, b…
Ačiū už atsakymą. Na, jo motyvas, kad temperatūra nepakilo iki 37. Bet kiek skaitinėjau čia, nebūtinai turi palikti iki 37, svarbiausia skirtumas, per kiek pakyla... kuo giliau į mišką, tuo daugiau medžių
labas rytas mergaites mano grafikelis snd toks www.tevu-darzelis.lt/raudonasis-kalendorius/#chart
kaip Jmus sekasi?
Labas rytas,
Citrinka, kelk per nauja
o maniskis stai tevu-darzelis.lt/rk63226@131019c0915
AliCante -na, jeigu taip, tai šansų tikrai daug.
laikau kumštukus, kad pasisektų
matai, o aš galvojau, kad pirmiau pakyla tempė o tada įvyksta ov
Citrinka - labukas, man pagal TD vaisingos dienos prasidėję, nors išskyrų vaisingų kolkas nesimato
kibsim į darbus pasiraitoję rankoves
beje man atidarant tavo grafikėlį išmeta mano, gal kažkas negerai nukopinant gal
oilyleli parašė:
Labas rytas,
zigzagai kyla
nebandyk nukrist
o štai mano grafikėlis tevu-darzelis.lt/rk48387@131101023c5 dar anksti labai kažką spręsti, bet manau ši savaitė svarbiausia
Redžė parašė:
Labukas merginosaš po vizito pas ginę
likau ja patenkinta, įspūdžiai geri, maloni ir rūpestinga pasirodė.
paėmė tepinėlį, darys tyrimą dėl gimdos…
zivilebk, neabejotinai teigiamas žirniukas
sveikinu!!
Redžė, o pas kokią ginę buvai?
Spice parašė:
zivilebk, neabejotinai teigiamas žirniukassveikinu!!
Redžė, o pas kokią ginę buvai?…
pas savo Marijampolėje.
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai