Safari parašė:
tikiuosi bent kiek padejau![]()
padejai. nustaciau mmm pagal tai kada jos buvo geriant KT. jai idomu galiu iketi kaip mazdaug atrodo, o kai ateis mmm tada grafika pakeisiu pagal naujas mmm
Safari parašė:
tikiuosi bent kiek padejau![]()
padejai. nustaciau mmm pagal tai kada jos buvo geriant KT. jai idomu galiu iketi kaip mazdaug atrodo, o kai ateis mmm tada grafika pakeisiu pagal naujas mmm
Sveikutes, as cia dar naujoke, matuoju tik pirma cikla, po OV dar tik 2 dienos, tempa laikosi, nelabai auksta, bet aukstesne nei buvo, tad grafikeli parodisiu veliau, noresiu, kad pakomentuotumet. Bet krutine kazkaip keistai skauda, tik viena puse ir labiausiai po speneliu, dar taip nebuvo, gal koks uzdegimas?
maziuke1 parašė:
ikelk parodyk
tevu-darzelis.lt/rk44297@130826fcc86
kazkas panasaus turi buti?
maziuke1 parašė:
tevu-darzelis.lt/rk44297@130826fcc86
kazkas panasaus turi buti?…
is tavo turimu duomenu tai taip. dabar kasdien zymek ir atsiras ir linijos ir kreives
Man dar tik rytoj turėtų būti OV, bet įkelsiu parodyti: jau 2 ciklą šioje fazėje ~9 dieną būna toks šuolis, kažin kas vyksta tuo metu?
tevu-darzelis.lt/rk43193@130903d078a
O šiaip nelabai supratau - ką tik grįžau ir pasidariau OT 1.5 valandos vėliau negu prieš tai kelias dienas ir jis rodo, kad šiandien net LABIAU teigiamas...
Vakar žymėjau kaip teigiamą nes buvo tokio ryškumo kaip kontrolinė, o šiandien jis ryškesnis ir už C. Tai gal ovuliacija bus poryt? Dar spėtumėm šiandien gal..
Bus matyt tik pagal temperatūrą po kelių dienų turbūt, kada iš tiesų buvo
pinger parašė:
Man dar tik rytoj turėtų būti OV, bet įkelsiu parodyti: jau 2 ciklą šioje fazėje ~9 dieną būna toks šuolis, kažin kas vyksta tuo metu?tevu-darzelis.lt/rk4…
Pinger, pas mane toks pat šuolis buvo ( tevu-darzelis.lt/rk62163@130902d97c7 )
pinger parašė:
Man dar tik rytoj turėtų būti OV, bet įkelsiu parodyti: jau 2 ciklą šioje fazėje ~9 dieną būna toks šuolis, kažin kas vyksta tuo metu?tevu-darzelis.lt/rk4…
siandien ir jei gausis ryt uztvirtini uo nd darykit
o tas pirmas suolis, gavosi toks , nes trukdziai buvo , pazymeta yra tavo
makadral parašė:
Pinger, pas mane toks pat šuolis buvo ( tevu-darzelis.lt/rk62163@130902d97c7 )![]()
Tai aš net negalvojau, kad galėtum "nepadaryt šuolio", juk viską turim vienodai daryt..
Matyt kažkoks hormonas šokteli.
pinger parašė:
Tai aš net negalvojau, kad galėtum "nepadaryt šuolio", juk viską turim vienodai daryt..![]()
Matyt kažkoks hormonas šokteli.
na, galvojant iš tos pusės, tai kaip ir normalu, kad pas mane šuolis yra
duok penkis
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai