irita parašė:
kelinta ciklo diena? kiek veluoja mm?
28cd, veluoja tik 2d. Bet pas mane labai reguliarios mmm, tad labai tikiuosi kad veluos toliau.
irita parašė:
kelinta ciklo diena? kiek veluoja mm?
28cd, veluoja tik 2d. Bet pas mane labai reguliarios mmm, tad labai tikiuosi kad veluos toliau.
Merginos, o OT pagal temperatura galiu pazymeti 15CD, ar tada kai ji jau paklo t.y. 16CD?
tevu-darzelis.lt/rk57277@131102867f3
ašša parašė:
Merginos, o OT pagal temperatura galiu pazymeti 15CD, ar tada kai ji jau paklo t.y. 16CD?
Ovuliacija norit pasizymeti ar kaip, nesupratau?
tevu-darzelis.lt/rk32587@131103acd31
sveikutes, paskutines naktis negaliu ishsimiegot, vis lakstau is lovos nes uzeina kosulio priepuoliai iki vemimu
nz pazymejau trigdzius siandienai nors matavau laiku BKT. Kai keliausi nakty 5 ryto ji buvo 36.3 o 8 ryto 36.7 ir vel
Safari parašė:
kodel pasizymejai ov 20cd?jei ne pagal testukus, ne pagal bt, pagal ka?
![]()
Buvo pozymiu kad ta diena ovuliacija nes sona paskaudeno man , o tai kaip rodo ot du bruksniukus tai reiskia kad ta diena o ivyko?
irita parašė:
del to toks ir nesryskus testukas. Sveikinu!!! Linkiu kad ryt butu ryskesnis!!!!!
Aciu
ašša parašė:
Manau dar nieko nezymek, palauk rytojaus, grafikas gal pats pazymes
braskyte25 parašė:
Buvo pozymiu kad ta diena ovuliacija nes sona paskaudeno man , o tai kaip rodo ot du bruksniukus tai reiskia kad ta diena o ivyko?
vien is pamaudenimo siuo atveju manau negalima tiksliai pasikliauti.
jei ot rode du ryskius bruksniukus tai daugiau tiketina kad ov buvo ta diena, o ne kai maudeno sona
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai