maziuke1 parašė:
dareu NT, tai lyg vaiduokliauja![]()
parodyk
maziuke1 parašė:
dareu NT, tai lyg vaiduokliauja![]()
parodyk
maziuke1 parašė:
as matau vaiduokliuka
Sulaukusi BKT kilimo vakar šiandien likau nusivylusi pamačiusi kritimą ( tevu-darzelis.lt/rk62163@130902d97c7 ) Kas pakomentuos?
BKT kritimas ir kilimas, gal pades
Implantacinis BKT pakritimas (implantation dip) - tai nedidelis vienkartinis BKT pakritimas praėjus 7-10 d. nuo jos pakilimo. Tokį pavadinimą jis gavo dėl to, kad dažniau pasireiškia nėščiosioms, tačiau iš tiesų gali pasitaikyti ir nesilaukiančiai moteriai. Tokio BKT pakritimo priežastys:
Geltonasis kūnas po ovuliacijos ima sparčiai gaminti BKT pakilimą lemiantį hormoną progesteroną. Apie vidurį liuteininės fazės šis procesas sulėtėja. Jei įvyksta apvaisinimas, implantuodamasis gimdos gleivinėje gemalas pratęsia aktyvią geltonkūnio veiklą, taigi pradėjusi kristi progesterono koncentracija (ir BKT) vėl pakyla.
BKT gali pakristi dėl nedidelio antrinio estrogenų piko liuteininės fazės metu. Jis būdingas ir nepastojus, tačiau nėščiosioms paprastai esti aukštesnis - tai taip pat iš dalies paaiškina, kodėl "implantacinis BKT pakritimis" visgi dažnesnis pastojus.
Antrasis BKT pakilimas. Pastojusios moters BKT paprastai turi tendenciją liuteininės fazės metu kilti - kartais grafike net galima išskirti ne dvi, o tris fazes:
makadral parašė:
Sulaukusi BKT kilimo vakar šiandien likau nusivylusi pamačiusi kritimą ( tevu-darzelis.lt/rk62163@130902d97c7 ) Kas pakomentuos?![]()
daug ka gali parodyti rytojaus temperatura.
lliniux parašė:
daug ka gali parodyti rytojaus temperatura.
Laukiu
tevu-darzelis.lt/rk58193@130904a84ad. Mano kol kas graziai kyla, aisku, dar anksti, bet tyliai dziaugiuosi....
regi77 parašė:
tevu-darzelis.lt/rk58193@130904a84ad. Mano kol kas graziai kyla, aisku, dar anksti, bet tyliai dziaugiuosi....![]()
Wow, tikrai gražiai laikosi viršūnėje
Pas mane kažkas vyksta, pasirodė kraujukas šiandien... tevu-darzelis.lt/rk62163@130902d97c7
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai