Torri parašė:
Taip, viska teisingai isvardinot.
Ačiū
O as pamenu, kad su pirmu i SoDra nevaziavau, viska internetu pildziau, tai ten per valdžios vartus ar koki kita psl reikia? Gal kas pasikeitė?
Torri parašė:
Taip, viska teisingai isvardinot.
Ačiū
O as pamenu, kad su pirmu i SoDra nevaziavau, viska internetu pildziau, tai ten per valdžios vartus ar koki kita psl reikia? Gal kas pasikeitė?
BonBon parašė:
Ačiū![]()
O as pamenu, kad su pirmu i SoDra nevaziavau, viska internetu pildziau, tai ten pe…
Nea, per pacios sodros puslapi ir per el.bankininkyste.
Torri parašė:
Nea, per pacios sodros puslapi ir per el.bankininkyste.
Aciū.
BonBon parašė:
Ačiū![]()
O as pamenu, kad su pirmu i SoDra nevaziavau, viska internetu pildziau, tai ten pe…
https://gyventojai.sodra.lt/faces/pages/forms/pub/Login.jspx
Jolanta-K@J mama parašė:
https://gyventojai.sodra.lt/faces/pages/forms/pub/Login.jspx
Ačiū
Sveiki.Niekur nerandu atsakymo,tai pabandziau cia parasyti
Norejau pasiteirauti,gal kam panasi situacija yra buvusi..Esu antrus metus vaiko prieziuros atostogose.Planuojame antra vaikeli.Jei tarkim,likus 1-2 men.iki vaiko prieziuros atostogu pabaigos ir grizimo i darba,suzinau ,kad laukiuosi,kaip tada butu-ar reiketu grizti i darba ir vel dirbti iki nestumo ir gimdymo atostogu?I dekreta darbe esu isejusi 2 metams.Kaip buna tokioj situacijoj ir kaip geriau pasielgti?Aciu uz komentarus
19870517 parašė:
Sveiki.Niekur nerandu atsakymo,tai pabandziau cia parasytiNorejau pasiteirauti,gal kam panasi situacija yra buvusi..Esu antrus metus vaiko prieziuros atostogose.…
Kaip noresit, galesit grizt i darba, galesit prasitest VPA iki 3-ju metu.
sveiki,
situacija tokia : dabar esu vaiko auginimo atostogos. ką tik suejo vaikui 2 metai.
po menesio griztu i darba, bet pakeiciau darboviete, ir as laukiuos.
klausimas pagal ka skaiciuos dekretinius pinigelius ir po to motinystes pasalpa? ar skaiciuos pagal pries tai buvusios darbovietes atlyginimą ar jau naujos? bet naujoje gausis, kad isdirbsiu ne pilnus metus, tai kaip tada????
Lina_Lina parašė:
sveiki,
Skaiciuos is to DU kaip ir pirmam vaikui.
Sveiki
gal kas gales atsakyti, pagelbeti susivokt.
Kolkas auginu vaika, kovo men jam bus 3 metai, darbe vpa buvau rasius 3 metus, antru metu ismokas buvom perrase ant vyro ( kiek suprantu as vistiek skaiciaus vpa), 2015 metu kova imone bankrutavo - buvau atleista, dabar kreipiausi i sodra jie teigia, kad stazo per du metus man tepriskaiciuota 3 menesiai - uzsimine, kad gal del to, kad vyrui perrasem, bet as manau kad negali but, kad del bankroto taip? Esme kad dabar laukiuosi, nestumo pradzia ir vaikelis turetu gimti rugpjucio pradzioj klausiau ar ka gauciau, teige kad ne nes jei ir siandien isidarbinciau stazo nebesurinkciau - ar tikrai taip viskas skaiciuotusi jeigu ir isidarbinu?
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai