Tar. parašė:
Ačiū !:)) Gavau tyrimų atsakymus, suprantu, kad per mažas, bet normos norint pastoti niekur neradau
Tikrai realiai per mazas, jei daret 7 dpo, tai jis turetu buti nemaziau 30 nmol, pas jus tik 18, vadinas ov neivyko arba nepilnaverte
Tar. parašė:
Ačiū !:)) Gavau tyrimų atsakymus, suprantu, kad per mažas, bet normos norint pastoti niekur neradau
Tikrai realiai per mazas, jei daret 7 dpo, tai jis turetu buti nemaziau 30 nmol, pas jus tik 18, vadinas ov neivyko arba nepilnaverte
Laba diena, norėjau pasiteirauti, ar kam yra taip buvę, kad dėl neaiškių priežasčių užsilaiko ovuliaciją ir ją iššaukti prireikia Duphaston? Man taip atsirtinka kiekvieną sykį po gimdos kaklelio tyrimo (neįsivaizduoju, kaip tai susiję, bet taip yra). Mano ciklas visada reguliarus ir tikrai sutrinka po tyrimo. Dažniausiai tenka vartoti Duphaston, kad iššaukti ovuliaciją. Klausimas - ar ta ovuliacija, kurią iššaukia Duphaston būna pilnavertė? Tarkim, pas mane ji normaliai vyksta 14-15 CD, o užsilaikius ir išgėrus 2-3 dienas Duphaston įvyksta kokią 20-25 CD? Dėl ko klausiu - ruošiuosi darytis šį mėnesį kiaušintakių pratekamumo tyrimą ir kiek teko skaityti ir girdėti po jo lbai padidėja tikimybė pastoti. Bet bijau, kad ir vėl tą mėnseį užsilaikys ovuliacija. Ar galima tam užbėgti už akių ir jau pora dienų iki numatomos OV pradėti gerti Duphaston ir po 5 dienų nutraukti? P.S. Pas mane Progsterono tyrimas labai geras. Ar su Duphaston iššaukta ovuliacija yra pilnavertė ir galima pastoti?
Pavasariukė parašė:
Laba diena, norėjau pasiteirauti, ar kam yra taip buvę, kad dėl neaiškių priežasčių užsilaiko ovuliaciją ir ją iššaukti prireikia Duphaston? Man taip atsirtinka kie…
Beje, tuo metu, kai užsilaiko ovuliacija, folis tikrai užsaugęs būna. Paskutinį sykį, kai dariausi gimdos kaklelio tyrimą, tuo pačiu su vidiniu echo pasižiūrėjo gydytoja ir matė labai gražų folį, sakė po savaitės buvs ovuliacija. Bet taip ir neįvyko, iššaukiau dar po poros savaičių su Duphaston...
arame parašė:
7dpo...
Pavasariukė parašė:
Laba diena, norėjau pasiteirauti, ar kam yra taip buvę, kad dėl neaiškių priežasčių užsilaiko ovuliaciją ir ją iššaukti prireikia Duphaston? Man taip atsirtinka kie…
Nesupratau??? Kas jums pasake kad ovuliacija issaukiama su duphaston? Duphaston yra sintetinis progesteronas. ivykus ovuliacijai, susidaro geltonkunis, kuris pradeda gaminti progesterona. Jus naudodama progesterona pries ovuliacija ja nuslopinat, duphaston suveikia kaip kontraceptikas ir ovuliacija neivyksta. Ar nieko nesumaiset?
Pavasariukė parašė:
Kad issaukt ovuliacija moterys naudoja ovitrele injekcija. Tikrai ne duphaston, ji naudoti galima tik tada kai isitikini kad ovuliacija ivyko.
Tar. parašė:
7dpo...![]()
Pas mane 25 nmol buvo, ir tai gydytoja sake per mazai ant ribos. Arba ivyko ov arba per mazai gaminasi progesterono. Bet tai tiktai skaiciukai, pats faktas patvirtinantis kad tikrai 100 proc ivyko ovuliacija yra nestumas
arame parašė:
Pas mane 25 nmol buvo, ir tai gydytoja sake per mazai ant ribos. Arba ivyko ov arba per mazai gaminasi progesterono. Bet tai tiktai skaiciukai, pats faktas patvirti…
Ir kokius vaistus jums israse? Ar su vaistais susitvarkė greitai?
Tar. parašė:
Ir kokius vaistus jums israse? Ar su vaistais susitvarkė greitai?![]()
As dabar gepretixa naudoju po spejamos ov, kita menesi stimuliuosiuos tai nezinau kaip bus
arame parašė:
Mano nuomone visai normaliai paklause, nereikia pulti ant zmogaus kad nesamoniu klausineja..taip, 7dpo progesterono tyrimas parodo ar ivyko ovuliacija, toliau j…
visu pirma as neuzdipuolu, o paaiskinu enuvaziuodama i lankas, skirtingai nei jus. neklaidinkit zmoniu : uz gleivines augima atsakingas kitas hormonas - estrogenas, ir dar karta kartoji progesteronas pastoti nepadeda, jis tik parodo ar ivyoo ovuloacija, jis tiriamas jau po to.
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai