Irvutė parašė:
Dabar uzdisakiau is ebay one step. Pirkau 20 vnt, kainavo po 15 ct![]()
Tai dar sekančiam ciklui pirkit, o šį pirkit testukas.lt arba kaip siūlė - pirkit 100 vnt iš amazon UK, tada greičiau atsiųs, nei iš Kinijos
Irvutė parašė:
Dabar uzdisakiau is ebay one step. Pirkau 20 vnt, kainavo po 15 ct![]()
Tai dar sekančiam ciklui pirkit, o šį pirkit testukas.lt arba kaip siūlė - pirkit 100 vnt iš amazon UK, tada greičiau atsiųs, nei iš Kinijos
Irvutė parašė:
Tai dar sekančiam ciklui pirkit, o šį pirkit testukas.lt arba kaip siūlė - pirkit 100 vnt iš amazon UK, tada greičiau atsiųs, nei iš Kinijos![]()
Ačiū ;)
Maigl parašė:
Merginos, gal kuri nors galite pasidalinti iš kur perkate ovuliacijos testukus?
www.testai.eu
Delikaciai supakuoja, galima ir i darboviete siustis
semerei parašė:
svekos buvau pas gine pasakiau kad man teplioja po mm paskyre man gerti duphaston nuo 16-25 cd.. geriu juos nuo rugsejo men iki dabar.. vasario 12 buvau pas skydlia…
Sveika. Mano ginekologė sakė,galima pastoti ir vartojant šiuos vaistus. Aš sugėriau paskirtą laikotarpį. Vis teplioja gal apie 10 dienų. Sulaukusi MM dienos. Toliau žiūrėsim kaip bus ar pavyks pastoti.
Doviliukassss parašė:
Sveika. Mano ginekologė sakė,galima pastoti ir vartojant šiuos vaistus. Aš sugėriau paskirtą laikotarpį. Vis teplioja gal apie 10 dienų. Sulaukusi MM dienos. Toliau…
As juos geriu nuo rugsejo men ir nieko..tie kad baiges tepliojimai ir viskas..
semerei parašė:
As juos geriu nuo rugsejo men ir nieko..tie kad baiges tepliojimai ir viskas..
Na man gyde cista su jeis bet ir sake kad didesne galimybe pastoti.
As geriau liepa-spali irgi nieko nebuvo.tada gruodi vel israse sausi geriau ir pastojau ta men.tai nezinau ar cia vaistai ar tiesiog papuole nes pradejau vel jaust ov skausmus pries tai jie buvo dinge.
Ilokub parašė:
vaje, kaip čia viskas sudėtinga, bet logiška![]()
o tas Duphastonas iškarto nuo pirmos tabletės ir veikia? ar kelių dienų bėgyje?nes…
Pas man tapati situacija liepe ger nuo 16iki25 nors net neiasku ar ov vyksta pas mene..
Beccaa parašė:
Sveikos.
Gine paskyrė dupha gert nuo 16 CD
Tai gerk nuo kito ciklo 🙂kaip sake daktare tada ir gerk.as ir gerdavau nuo 16cd.
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai