lucka parašė:
O kas yra KT?
Kontraceptinės tabletės
lucka parašė:
O kas yra KT?
Kontraceptinės tabletės
IESTA parašė:
O kaip žinot, kad ovuliuojat po 2-3?
Mano dvynukės iš pirmo pabandymo be apsaugos, todėl irgi apie trečią pagalvojus ši…
Nuvykit i echoskopa pries pat ovuliacija, matys kiek yra brandziu tinkamo dydzio tu kiausineliu (ar folikulai) net nezinau kaip vadinasi 🤔😁 zodziu, gydytojas pamatys 😅
Nykštukė parašė:
Nuvykit i echoskopa pries pat ovuliacija, matys kiek yra brandziu tinkamo dydzio tu kiausineliu (ar folikulai) net nezinau kaip vadinasi 🤔😁 zodziu, gydytojas pamaty…
Tai jums gyd pasakė?
Na tikriausiai prieš planavimą reiks paskaičiuoti kada echo pasitikrint, dėl siurprizų
IESTA parašė:
Tai jums gyd pasakė?![]()
Na tikriausiai prieš planavimą reiks paskaičiuoti kada echo pasitikrint, dėl siurp…
Taip, bet cia neidentiski dvynukai. Su identiskais taip neatspesi 😁😵💫
Pvz. dabar yra ir ovuliacijos stimuliacijos tabletes, kur uzauga keli folikulai (Lipnes atvejis, kodel gime trynukai).
IESTA parašė:
Kontraceptinės tabletės![]()
👍🙈
Nykštukė parašė:
Nuvykit i echoskopa pries pat ovuliacija, matys kiek yra brandziu tinkamo dydzio tu kiausineliu (ar folikulai) net nezinau kaip vadinasi 🤔😁 zodziu, gydytojas pamaty…
Mano toks pats atvejis prieš pastojant kaip tik buvau echoskopui sakė nieko nebus šį mėnesį nematau dominuojančio folikulo nors jau turėjo būti. O nematė nes jie buvo du 😁 nes ta ovuliacijai ir pastojau 🙈
Nykštukė parašė:
Taip, bet cia neidentiski dvynukai. Su identiskais taip neatspesi 😁😵💫
Geras apie tabletes nesu girdejus jas kazin paskire gin? Gal yra kas vartojo grupej gali pakometuot 😊
Spindulėlis2019 parašė:
Sveikos, laukiuosi dvynuku ir turiu klausima, ar jus kai lauketes važiavot ilgas keliones automobiliu, ar galima? Planuojam dvieju dienu kelione i lenkija. Galvoju …
Jei jaučiatės gerai,aisku,kad viskas gerai. As su pirmais vaikais visur vazinejau,dariau viska,dabar del pykinimo ir nuovargio nieko nebegaliu,tai ir nesiverciu per galva. Bet jei gerai jausčiausi, tai tikrai vel visur varineciau ir i uzsieni atostogu planuoju antram trimestre,jei pajegsiu aisku🙂 cia nuo jusu priklauso,o pakenkti jei gerai jaučiatės tikrai negalite.
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai