Manoman parašė:
Man regis, kad Kinderplanet gali užsakyti iš gamintojo, bet gyvai apžiūrėti neturi. Mes kai ieškojom vežimėlio pernai, tai sakė, kad traukinuko tipo vietoj neturi, bet jei norėtumėm, tai užsakytų 🙂
Manoman parašė:
Man regis, kad Kinderplanet gali užsakyti iš gamintojo, bet gyvai apžiūrėti neturi. Mes kai ieškojom vežimėlio pernai, tai sakė, kad traukinuko tipo vietoj neturi, bet jei norėtumėm, tai užsakytų 🙂
Manoman parašė:
Sveikos. Dėl vežimo noriu paklausti. Gal kuri pirkote toki kaip foto? Arba gal kas parduodate geros būklės? Nerandu niekur pirkti Lietuvoje būtent toks kaip ft domi…
aš nematau jokios foto 🤔
First_time_mom parašė:
Man regis, kad Kinderplanet gali užsakyti iš gamintojo, bet gyvai apžiūrėti neturi. Mes kai ieškojom vežimėlio pernai, tai sakė, kad traukinuko tipo vietoj neturi, …
Aš jiems jau 3kartus skambinau ir laišką rašiau ,bet iš jų jokio atsakymo🙈 vis paraginimas palaukti atsakymo laisku. Vieno pokalbio metu tą patį pasakė ką jūs rasete,kad vietoje neturi ,kad reikia uzsakineti ir kad el laišką parasyciau ir vadybininkai atsakys. Bet nesulaukiu ,o jau vežimo labai reikia. Galvoju gal iš Lenkijos uzsakineti 🙂 gal kas bandete?
Jų puslapyje rašo .kad pristatymas per 3-5d .tai maniau greit turėsiu. O dar vis neturiu. Pirkau toki tik senesnio modelio ir visai man netinkanciomis spalvomis,tai pakolkas su auto kedutemis galima važiuoti,bet norisi normalu įsigyti,o niekur nėra būtent tokio.🙂 O jo valdymas super patogus ir lopsius jau nusipirkome,bet sportinės dalies ir ratų naujų neturime ir nzn kur Lietuvoje ieškoti dar🤦♀️🤷♀️
Manoman parašė:
Jų puslapyje rašo .kad pristatymas per 3-5d .tai maniau greit turėsiu. O dar vis neturiu. Pirkau toki tik senesnio modelio ir visai man netinkanciomis spalvomis,tai…
Jei turite galimybę, bandykite vykti į jų fizinę parduotuvę Ulonų g., labai malonios pardavėjos, viską paaiškina, pataria ir gali priimti užsakymą iškart. Susiskambina su atsakingais asmenimis dėl galimo pristatymo termino. Šiaip kiek teko apvažiuoti parduotuvių Kaune ir Vilniuje, kai ieškojom vežimo, tai ten susidūrėm su geriausiu aptarnavimu 🙂
Manoman parašė:
Mes toki gyvai ciupinejom babycityje Pilaites outlete,bet tai buvo 2021 metais.Meginciau skambint i babycity
mazh parašė:
Sveikos dvynukų mamytės, gal galit patikslinti, nes tikriausiai jau esate tai praėję, einant VPA dviese su tėčiu ar tėtis gali pasiimti VPA iškart gimus vaikeliams …
Is kart gimus jau galima vyrui paimt
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai