nikole_ parašė:
Sveiki, ar gerete aspirina, kai lauketes dvyniu? Man gydytoja israse profilaktiskai 150mg iki pat nestumo galo, nors neturiu rizikos veiksniu del preeklampsijos. Be…
Gėriau asperina ir leidausi zibor
nikole_ parašė:
Sveiki, ar gerete aspirina, kai lauketes dvyniu? Man gydytoja israse profilaktiskai 150mg iki pat nestumo galo, nors neturiu rizikos veiksniu del preeklampsijos. Be…
Gėriau asperina ir leidausi zibor
Rudenelis-1 parašė:
Sveikos! Ar galite pasidalinti, kokias zindymo pagalves naudojote savo dvynukams ? 🙂
Twingo pillow https://twingocarrier.com/products/twingo-pillow
Man labai gera
nikole_ parašė:
Gėriau aspiriną ir 35-36 sav. buvo preeklampsija ir cp.
MisTik parašė:
Gėriau aspiriną ir 35-36 sav. buvo preeklampsija ir cp.
Įdomu, kurios gėrėte apsiriną, ar irgi išrašė tieisog profilaktiškai, ar jau buvo kažkokių rizikos veiksnių? Pradėjau ir aš gerti, tai sutapimas ar ne, bet kažkokia savijauta silpna, atrodo spaudimas pakritęs, visai jėgų nėra
nikole_ parašė:
Įdomu, kurios gėrėte apsiriną, ar irgi išrašė tieisog profilaktiškai, ar jau buvo kažkokių rizikos veiksnių? Pradėjau ir aš gerti, tai sutapimas ar ne, bet kažkokia…
Man sakė, dėl dvynių gerti. Kitų rizikų neturėjau
nikole_ parašė:
Įdomu, kurios gėrėte apsiriną, ar irgi išrašė tieisog profilaktiškai, ar jau buvo kažkokių rizikos veiksnių? Pradėjau ir aš gerti, tai sutapimas ar ne, bet kažkokia…
Man iki 12 sav. liepė gerti aspiriną ir dalį laiko leidausi zibor. Skyrė dėl to, kad buvo ankstyvas persileidimas anksčiau.
MisTik parašė:
Twingo pillow https://twingocarrier.com/products/twingo-pillow
Man labai gera
Ačiū labai 🙏
Burbuliukeeeee parašė:
Ar esate kuri kraujavusi nestumo metu? Ar viskas buvo gerai?
Iki 20 savaites kraujavau ir ligoninei gulejau ne karta , viskas ok 😊
Nareee parašė:
Iki 20 savaites kraujavau ir ligoninei gulejau ne karta , viskas ok 😊
O zinot priezasti del ko?
ar kazka daret kitaip kad taip nebebutu? Speju irgi pastoviai tikrino kakleli?
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai