BagdonaviciuteErika parašė:
Taip dvinukų❤️❤️🤰 buvo užaugę 3 dideli☺️
Vau kaip faina, sveikinimai 😍 Kaip aš laukiu tokių žinių 🥰
Taip dvinukų❤️❤️🤰 buvo užaugę 3 dideli☺️
Vara parašė:
Labai džiaugiamės ❤️❤️ nors pradžioje buvo visokių nesklandumų ir baimių ir streso ir įtampos bet kolkas viskas čiki❤️❤️🤰
Labai džiaugiamės ❤️❤️ nors pradžioje buvo visokių nesklandumų ir baimių ir streso ir įtampos bet kolkas viskas čiki❤️❤️🤰
Džiaugiuosi kartu su jumis 😍
Vara parašė:
Džiaugiuosi kartu su jumis 😍
❤️❤️❤️
Marry parašė:
Sveikos, norejau paklausti, ar yra jums buve po IVF laukiantis dvynuku, kad jie atsiliktu 5-6 dienom pagal savaites? Man vietoj 7 savaiciu, mato 6 savaites 1 diena,…
7d svyruoti gali ir tai kolkas nieko tokio
Gintare111 parašė:
7d svyruoti gali ir tai kolkas nieko tokio
Bet ar po IVF gali taip svyruoti? 😔
Atsimenu rašėte, kad vieno laukiatės, kaip sužinojote, kad du? Koks jausmiukas užplūdo? 😍
Vara parašė:
Atsimenu rašėte, kad vieno laukiatės, kaip sužinojote, kad du? Koks jausmiukas užplūdo? 😍
Nuvariau pas inę ekstra atveju (kraujavau ir tepliojo)tai žiūrėjo echo sako arba hematoma arba antras baby❤️ nutirpo rankos kojos.. nu ka davai vaginaliniu būdu , nu sako rimtai antras , sveikinu❤️❤️ tuo tarpu džiaugsmas liejosi , nenustojau žuūrėti į nuotrauką🤰 ginei irgi šokas buvo🤣
Marry parašė:
Bet ar po IVF gali taip svyruoti? 😔
Mano po IVF skiriasi apie 4 dienas, bet jau nuo pat pradžių tarp jų skirtumas buvo
atitinkamai ir blastocistos skirtingos kokybės buvo
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai